Muszę przyznać że jestem pozytywnie zaskoczony tą grą. Może dlatego że miałem niskie oczekiwania ale widzę w tej karciance spory potencjał. Oczywiście w porównaniu z pozostałymi grami wydanymi przez Klabatera. Myślę że zrobi ona większy przychód niż HWCT i WTR bo już widać że ma bardziej rozbudowane mechaniki i ciekawszy gameplay a do tego sam setting wydaje się ciekawszy. Muszą tylko przeprowadzić trochę lepszy marketing i będzie dobrze. Na a to dopiero przystawka przed Moonshiners więc jestem dobrej myśli.
Po ostatnich materiałach dotyczących cyrku też spojrzałem na tą grę przychylniejszym okiem. Uaktywnili się na steamie więc może jakieś zainteresowania będzie ze strony graczy. Fakt że z budowaniem wishlist ostatnio nie było najlepiej. Może wyjdzie tu odwrotnie niż z zodiaciem gdzie początkowo wydawało się że temat chwytliwy i gra może się dobrze sprzedać ale im bliżej było premiery i po ograniu dema wszystko zmierzało do klapy. Zodiac był najzwyczajniej nudny a niby specyficzna grafika maskowała po prostu ubogosc designu. Tu mam nadzieję że będzie odwrotnie i z przeciętnie zapowiadającej się gry może uda się wycisnąć niezłą sprzedaż.