• Cyrk Autor: ~mar3 [31.0.52.*]
    No cóż, prawdopodobnie w maju się przekonamy czy są w stanie zrobić grę, której premiery nie zdominują dyskusje o bugach.
  • Re: Cyrk Autor: ~Joker12 [83.27.21.*]
    Muszę przyznać że jestem pozytywnie zaskoczony tą grą. Może dlatego że miałem niskie oczekiwania ale widzę w tej karciance spory potencjał. Oczywiście w porównaniu z pozostałymi grami wydanymi przez Klabatera. Myślę że zrobi ona większy przychód niż HWCT i WTR bo już widać że ma bardziej rozbudowane mechaniki i ciekawszy gameplay a do tego sam setting wydaje się ciekawszy. Muszą tylko przeprowadzić trochę lepszy marketing i będzie dobrze. Na a to dopiero przystawka przed Moonshiners więc jestem dobrej myśli.
  • Re: Cyrk Autor: ~mar3 [31.0.52.*]
    Po ostatnich materiałach dotyczących cyrku też spojrzałem na tą grę przychylniejszym okiem. Uaktywnili się na steamie więc może jakieś zainteresowania będzie ze strony graczy. Fakt że z budowaniem wishlist ostatnio nie było najlepiej. Może wyjdzie tu odwrotnie niż z zodiaciem gdzie początkowo wydawało się że temat chwytliwy i gra może się dobrze sprzedać ale im bliżej było premiery i po ograniu dema wszystko zmierzało do klapy. Zodiac był najzwyczajniej nudny a niby specyficzna grafika maskowała po prostu ubogosc designu. Tu mam nadzieję że będzie odwrotnie i z przeciętnie zapowiadającej się gry może uda się wycisnąć niezłą sprzedaż.
  • Re: Cyrk Autor: ~Joker12 [83.27.21.*]
    Zgadza się. Klabater powinien stawiać na gry z rozbudowanymi mechanikami a takie wydmuszki jak Zodiak niech sobie odpuszczą
  • Re: Cyrk Autor: ~berg [46.215.255.*]
    Cyrk to tu jest od kilu miesięcy
  • Re: Cyrk Autor: ~Gorg [77.111.246.*]
    Miałem napisać to samo. Skonczylo się pompowanie pustych balonów.
  • Re: Cyrk Autor: ~bonzosanteztelefonu [210.14.243.*]
    Demo ukończyłem, zapowiada się bardzo dobrze. Oczywiście wziąłem udział w kickstarter .
[x]
KLABATER -4,23% 1,36 2025-10-10 16:47:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.