Napisz do Pana Prezesa, do członków Rady Nadzorczej, do właścicieli PAYUKRAINE, niech każdy z nich kupi, niech pójdą infa o nabyciu przez nich tak, żeby rynek zobaczył, że właściciele wierzą w papier i potencjał biznesowy, to wtedy papier ruszy z miejsca. Jak nie będzie chętnych do brania pod górę to będziemy dreptać w miejscu, a z biegiem czasu kurs zacznie się osuwać pod własnym ciężarem.
Nie wydaje mi się abyśmy dreptali tutaj w miejscu. Może masz jeszcze jakieś typy które rosną 8-10% miesięcznie jak tutaj? Jak dla mnie, jeżeli do końca roku będzie +30% to w zupełności mnie zaspokoi taka wycena, a przypuszczam że będzie dużo lepiej. Pewne poziomy z tygodnia na tydzień są uklepywane. Już dzisiaj nikt nie chciał sypnąć za zetkę, choć jeszcze pewnie taki się znajdzie bo zobaczy coś ciekawszego. Bądźmy spokojni, nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona. Miłego weekendu!
Dawaj typa na ostatnią sesję w miesiącu. Zrobimy Bankierowy totalizator i zobaczymy, jak nam wyjdzie obstawienie zamknięcia w piątek 26.02.2021 na godzinę 17:00. Mój typ 0,72 zł.
Ha,ha dobry jesteś,jak się pojawi 1,4:1,5,to zobaczysz dystrybucję.Nie sugeruj się arkuszem.Wszystko zależy od informacji ze spółki.Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat.
Jasne, że się uaktywni. Co nie zmienia faktu, że akcji jest już naprawdę mało a stara ekipa jak już wytrzymała kilka lat, to oddawać za 1,5 byłoby bez sensu. Czekam na 10 zł a później się zobaczy.