no szykuje ale kasiure. umowy wpadają coraz częściej więc przychody w tym roku mogą zaskoczyć. a jest ciągle w grze ta pilotażowa umowa która moim zdaniem ma potencjał. spaść tu dużo nie spadnie ale potencjał na 100% w tym roku jest
cel w 2021 to dwa polskie złote
Zgadza się tu będzie siano robione i nie tylko my się wzbogacimy ale ten co 1.6mln akcji złapał również wiedział dlaczego a pieniądze prezesowi były potrzebne na potrzebny sprzęt już szukają kierowników na kolejne projekty. Zaczyna tu się dziać.
Generalnie to nie było 1,6mln tylko prawie 5 mln. z tego co dobrze widzę w komunikatach od listopada. A widać że firma idzie w znacznie grubszą skalę działalności i chyba całkiem im to zaczyna wychodzić. Analizowałem wywiad z prezesem i w zasadzie z poprzednich lat skala działalności może się zwiększyć kilkukrotnie. Pytanie jak konkurencja na rynku będzie działać bo roboty na pewno nie będzie brakować a jak firma dba o markę to i porządne kontrakty wpadną. Jednak ryzyko jest bo branża trudna.
,,celowe zaniżanie," ktoś skupuje i chcę tanio odebrać " itp itd typowe gadanie ubranych jeszcze lub zawodowych naganiaczy . Pisałem wczoraj że was ubierają w akcję i dziś znów was ubierali hyhyhy itp itd leszcze