Mercator rozpoczyna przegląd opcji strategicznych.
Czy jest możliwość, aby przejął Sanwila? Może nie cały holding, ale Sanwil Polska jako producenta tkanin?
A kto powiedział że sie o was martwię? Zaglądam na fora różnych spółek. Tych które miałem, tych które mam, albo tych które zamierzam mieć. A czasem po prostu aby się pośmiać. Na przykład z takich rewelacji jak ta że niby Mercator chciałby przejść Sanwil. Niezły kabaret.
Dnia 2021-02-04 o godz. 22:01 ~Harry napisał(a): > A kto powiedział że sie o was martwię? Zaglądam na fora różnych spółek. Tych które miałem, tych które mam, albo tych które zamierzam mieć. A czasem po prostu aby się pośmiać. Na przykład z takich rewelacji jak ta że niby Mercator chciałby przejść Sanwil. Niezły kabaret.
Taki pobożny i się chce śmiać z bliźniego? Oj,specjalne miejsce w piekielnym kociołku dla takich jest przygotowane :-D.
Nie śmieje się z Was bo nikomu źle nie życzę tylko z Waszych coraz to bardziej absurdalnych pomysłów. Jeszcze tylko brakuje wątku że przejmie Was Musk.
Dnia 2021-02-05 o godz. 00:20 ~Harry napisał(a): > Nie śmieje się z Was bo nikomu źle nie życzę tylko z Waszych coraz to bardziej absurdalnych pomysłów. Jeszcze tylko brakuje wątku że przejmie Was Musk.
I chciało ci się pisać post o 00:20,bo wyczytałeś tu absurdalne pomysły? Wzruszyła mnie twoja historia :-).
Nie ma potrzeby się takimi informacjami dowartościowywać.
1. Mocny 4ty kwartał
2. Kolejne zamówienia które czekały z branzy meblarskiej(na odziez i buty nie licze)
3.Zamowienia na sanmed/robienie zapasow dobrej jakosci kombinezonow
4. Problemy z dostarczaniem materiału z Chin / 4krotnie droższy transport szansą dla Sanwil.
5. 2021 będzie rokiem w ktorym prawdopodbnie realizacja zleceń na tapicerke stadionową bedzie widoczna w raportach.
Dnia 2021-02-04 o godz. 20:46 ~JerrySynVadery napisał(a): > Będziemy wkrótce pić szampana
Kolejna sensacja ,.... niedługo będzie coś o przejęciu przez jakąś znaną firmę zagraniczną ,... kiedyś , kiedyś , kiedyś sanwil chciał przejąć spółki hiszpańskie, to może teraz jakiś rewanż ??
a szampan ,.... hmmmm może taki za 4,99 zł z Tesco Made in Belarus