• Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Gruby ustawił byś się w końcu w jednym miejscu z tymi 15k na S to ty tak skaczesz góra,dół!!! Chcesz kupić więcej to zacznij płacić więcej! Myślisz ze ty jesteś mądry i trafiłeś na Leszczy. Pewnie siedzisz i się dziwisz dlaczego tak mało dzisiaj z rana oddało? Bo my gruby mamy w przeciwieństwie do ciebie jaja! Czyli mamy coś czego ty nigdy miał nie będziesz!
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~John [193.238.200.*]
    Nie zapomnij dodac ze wielu z nas bedzie tu bardzo dlugi czas wiec bedzie dlugie mielenie
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~gr [94.246.130.*]
    Dnia 2021-02-04 o godz. 16:27 ~Krzysztof napisał(a):
    > Gruby ustawił byś się w końcu w jednym miejscu z tymi 15k na S to ty tak skaczesz góra,dół!!! Chcesz kupić więcej to zacznij płacić więcej! Myślisz ze ty jesteś mądry i trafiłeś na Leszczy. Pewnie siedzisz i się dziwisz dlaczego tak mało dzisiaj z rana oddało? Bo my gruby mamy w przeciwieństwie do ciebie jaja! Czyli mamy coś czego ty nigdy miał nie będziesz!

Widocznie ten "gruby", to tak naprawdę gruba?
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Nie koniecznie.Bo jaja można mieć na twardo lub na miękko.On ma to drugie:)
    Niekoniecznie piszemy razem.
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Krzysztof [5.173.80.*]
    Postarałbyś się bardziej z tymi lukami cenowymi. Proponuję wystaw na S 50-60K na zamknięcie i zobaczymy jaki jesteś zawodnik!
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Tomek [5.173.236.*]
    Zaimponowales mi dzisiaj mimo ze wczesniej zrobiles na mnie zle wrazenie.
    Nie bez przypadku jest baton na s zawsze na gornych widlach. No i trolle co to wyceniaja 30 zl za akcje.
    To juz bylo i mnie to nie rusza bo znam te zagrywki oraz co wazniejsze nie jestem kolkowiczem i wiem ze to nie jest spolka na koleczka i szybkie 10% :)
    Bo Tomaszu nie jesteśmy tutaj u cioci na imieninach i nie możemy ciagle tylko słodzić i słodzić jak te cukiereczki:)
    Nie mozemy tez pisac nieprawdy jak ten styczen... ja chetnie czytam co inni maja do powiedzenia ale trolowiska nie dzierze i klamstw.
    Osobiście jestem zdania ze robimy trochę złom robotę.Bo im mniej leszczy będzie mieć akcji tym wybicie będzie większe.Uważam ze powinnismy zamilknąć na wyższe poziomy.Wiedza i nabyte doświadczenie kosztują,a my dzielimy się nimi na forum (czyli trochę gramy do władnej bramki).Ja osobiście chyba zamilknę na kilka miesięcy lub dłużej.Ps.co do Stycznia to ja byłem tego zdania co Nurek,też mi się wydawało ze mówili o Styczniu.
    Leszczy juz nie ma. Stop lossy wybite. Ci co kupili po 80+ albo oddali po zejsciu do 53 albo czekaja na wyzsze poziomy. Teraz byl sprawdzian dla kupujacych dwa tyg temu w przedziale 54-76 zl
    Cala reszte robi Rockbridge, tfu grubas
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Tom [185.184.124.*]
    ZŁOM ??? co to jest
    Spokojnie leszczowi bedzie wystarczalo 100%jak wytrzyma przecież to gielda co trzeba miec z glowa zeby podejmowac decyzje inwestycyjne opierajac sie na forum bankiera
  • Re: Komunikat dla Grubasa! Autor: ~Azotyn_sodu [89.77.253.*]
    Grubas, przestań mi Carbona prześladować !
    Zdziwilbys sie ile osob goni za szybkim zyskiem nagonieni przez serwis. A jak cos nie rosnie po kilkanascie procent dziennie to agresja - patrz ostatnie wpisy na carbonie.
    No i spoko covidowe inwestory to i tak w 98%dawcy kapitalu spokój i cierpliwość
[x]
CARBONSTU 0,00% 2,00 2026-05-14 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.