Raport kwartalny (jednostkowy) za IV kwartał 2020 roku - 12 lutego 2021 roku
Przypominając jakie były zeszłe kwartały: 1Q= +2 miliony zysku 2Q= +5 milionów zysku 3Q= +8 milionów zysku 4Q= ???
Jak obstawiacie? Spółka wyszła z zadłużenia w styczniu tego roku, teraz będzie działać tylko na + ! Ja obstawiam, ze będzie około 12-15 milionów na +, a to będzie dorównywać zyskom spółkom które są o wiele wyżej wyceniane przy tych samych ilościach wypuszczonych akcji (20-30zł).
Wszystkiego dowiemy się 12stego ale mówie Wam, ze teraz niezła promocja ;) Pozdrawiam i oczywiscie nie namawiam do kupna akcji, to tylko moje przemyslenia ;)
a ja obstawiam że spółka zakupiła akcje w grudniu z gexone imają 50 procent udziału bo w zeszły roku była mowa o dokupieniu akcji więc myślę że medcamp może się nie otworzyć kilka dni i kurs bedzie połowę tego co genoxen . Więc cierpliwie czekamy a bedzie wynagrodzone wszystkim . pozdrawiam
az mi was szkoda.......... gdyby w 4 q mialby byc zysk, to akcje byscie mieli po 7 kazdy kto umie tabliczke mnozenia, wie , że 4 kwartał to ok 1-2 mln straty. Dlatego kurs jest slaby mimo wzrostow genx. Po wynikach zjazd, i wtedy nalezy kupowac,
nie chodzi o to czy jest bankrutem, tylko czy są chętni na dobieranie akcji. Na chwilę obecną takowych brak, więc pomimo obiecujących wyników nastawcie się na zjazd