Przy 1 pln zamknę czesc innych pozycji i podwoje pakiet tutaj.
Nie ma tego złego i moim zdaniem cena do ryzyka będzie naprawdę fajna.
Jest tyle spółek na giełdzie że jest w czym wybierać i gdzie grać więc każdy coś dla siebie znajdzie, nie musi siedzieć na tej spółce.
Nie nie będę usrednial, tylko dobierał. Usrednial będę jeśli spadnie w okolice 0,60 w co szczerze wątpię.
Swoją średnią napisałem w innym wątku.
Nie uważasz, że w obecnych czasach na NC spółka z kapitalizacja 2mln i takim bilansem jest dobrym celem do przejęcia?
Moim zdaniem warto zaryzykować.
Jeżeli ktoś ciągle pakuje to nie po to żeby sprzedać taniej koszyki podstawia co rusz a kwit może zrobić wyszczał a przeważnie wtedy gdy już jesteśmy bez akcji
Hakowy, a co ty się tak zamartwiasz tym że inni kupują te papiery ?
Skoro ma sie takie informacje że ktoś niedługo sprowadzi kurs aż mocno poniżej złotówki jak piszesz to siedzi sie cichutko żeby wszyscy nakupili wyżej i sie wyprztykali z pieniędzy... żebyś ty mógł kupować jak już spadnie na te 70 groszy które byś chciał...
A tymczasem ty sie o wszystkich martwisz i naa ostrzegasz ale wtedy nie zdążysz nic kupić po te swoje 70 groszy bo ci z wolną gotówką jakby spadło choćby na złotówke to sie zapakują żeby tankować i tankować.. i nic dla ciebie nie starczy bo papieru jak na lekarstwo już.
Coś tu śmierdzi trolingiem że pociąg odjedzie.. ha ha
samowystarczalna, dziękuje ci bo to ja od ciebie brałem twoje akcje pamietam. Jak tam twoje waciki ? już zużyłaś wszystkie na wytarcie ciągle szlochającej buzi ? :)