u mnie w tej chwili tez ostatnie notowanie było 0,0195 jak patrze na rachunek instrumentów finansowych-saldo, już stoi suma z +498,8% następnie kliknąć na więcej i rentowność również sumę z tymi procentami. po naciśnięciu ogólnej rentowności rachunku to stoi minus z przed 2 laty. Portfel tez pokazuje już cala sumę, ogólna wycenę z tymi instrumentami, ale nie jest do dyspozycji. kiedyś próbowałem sprzedać (2-3) tygodnie temu to normalnie przyjęło ale gdzieś po tygodniu, samo wycofało zlecenie wystawiłem po 050 zł. I tyle mi naliczyli. dziękuje za odpowiedz.
sprawdź symbol pod tym samym symbolem jest u mnie w Banku. https://www.wallstreet-online.de/aktien/medical-cannabis-spolka-akcyjna-aktie/bilanz-dividende
i co z tego wynika? już to widziałem taka firma nie istnieje. niema jej na żadnej liście spróbuj wystawić zlecenie sprzedażny. zobaczysz co będzie, u mnie każe skontaktować się z Biurem Maklerskim. Najlepiej bylo by pujsc osobiscie, chwilowo nie jestem w kraju !
Nic z tego nie miało wynikać oprócz tego że Genesis i Medical to ta sama spółka bo porównywałeś nazwę papieru we wcześniejszych postach. Skoro spółka nie jest notowana to nie da się jej akcji wystawić na sprzedaż. Nigdzie nie ma takiej firmy, zero czegokolwiek.