• Strategia Autor: ~Ola [5.184.202.*]
    Tu panuje zasada zniechęcanie - kupowanie - zniechęcanie i powtórka...
  • Re: Strategia Autor: ~Gaguxx [188.146.162.*]
    Z interwałowym co 2-3 lata wynoszącym 50-70
    Procent przy obrotach średniego warzywniaka? To tak zgadzam się
  • Re: Strategia Autor: ~Ola [46.134.84.*]
    Jesteś potwierdzeniem moich słów - faza zniechęcania
  • Re: Strategia Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Hahaha. Amator! Poszukaj od kiedy tutaj jestem. Mam tak „uśredniony” ze jestem dobrze do przodu przy 1 zł. Choć żałuje, ze nie puściłem na podbitce za 1,8. Ech
  • Re: Strategia Autor: ~Ola [5.184.249.*]
    No to słuchaj Gaguxx mówię ci sprawdzam, wystaw i pokaż przed końcowym fiksingiem ile tego masz 1k czy 2 k ? , bajkopisarzu.
  • Re: Strategia Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Mam tyle, ze mi wystarczy. Wsadzone pare goroszy w papier co spaść nie ma z czego. A jak będzie rosnąć to się zarobi. Tak samo jak na kci, idh, govena to było
  • Re: Strategia Autor: ~śżc [176.221.120.*]
    najgorzej to jak teraz się zacznie boczniak 1,00 - 1,20 zł, ani to dobierać jak już ktoś ma sporo z ładną średnią, ani tym bardziej sprzedać... raport też pewnie nie przyniesie zasadniczych rozstrzygnięć bo na efekty finansowe podłączenia tych prawie 30 tysięcy punktów przyjdzie jeszcze czekać

niby giełda dyskontuje przyszłość, ale nie tu, bo spółka wyraźnie niedostrzeżona
    Jak zakończą projekt. Pokażą c/wk i żeby ciut poprawili c/z i będzie. Do tego naganianke zrobić po forach i raz dwa trzy 2 zł wskakuje. Ff akcji to okolice 1,6 mln. Przy obecnej cenie to drobnica mogła by wydzióbać do 3-4 zł w tydzień przecież parędziesiąt tysięcy i już stuknie 100%...
  • Re: Strategia Autor: ~śżc [176.221.120.*]
    myślę że nie ma tu co na siłę pisać postów żeby podbić cenę, jak poleci ESPI to z tak niskich poziomów wystrzał będzie jeszcze lepszy. ludzie lubią zobaczyć, że coś ma +50%, policzyć że nadal jest tanie i wtedy się załadować :)
    Tylko niech go już nie aneksują a skończą. Siedzę tu od 2016/17. Dobrze, ze na giełdzie było dobrze (nie tu) to sobie mocno usrednilem w dół. Mogę poczekać jeszcze bo liczę na to, ze walnie na te 40/50 mln wartości co da ok 5 za akcje...
  • Re: Strategia Autor: ~op [194.146.4.*]
    Dnia 2021-02-18 o godz. 09:30 ~Gaguxx napisał(a):
    > Tylko niech go już nie aneksują a skończą. Siedzę tu od 2016/17. Dobrze, ze na giełdzie było dobrze (nie tu) to sobie mocno usrednilem w dół. Mogę poczekać jeszcze bo liczę na to, ze walnie na te 40/50 mln wartości co da ok 5 za akcje...

Pełna zgoda co do wartości spółki, a w ślad za tym pójdzie wycena rynkowa wcześniej czy później wg. mnie w ciągu roku od dziś obecna cena będzie abstrakcją.
  • Re: Strategia Autor: ~2020 [37.47.182.*]
    Witam .
    Wiadomo może kto by był zainteresowany ich światłowodem?
    Pzdr
  • Re: Strategia Autor: ~marek [46.134.5.*]
    światłowodem sie pytasz? hmmmmmm....może proktolog?
  • Re: Strategia Autor: ~Gaguxx [37.30.26.*]
    Nie z Netia gadali? Jednak do niczego nie doszło. Jak skończą to dojdzie...
  • Re: Strategia Autor: ~śżc [178.235.180.*]
    po co ktoś ma być zainteresowany jak sami sprzedają swoje usługi?
  • Re: Strategia Autor: ~2020 [37.47.181.*]
    5% firmy to teraz mieszkanie 3 pokojowe w dużym mieście.
    Pzdr
  • Re: Strategia Autor: ~śżc [178.235.178.*]
    z tą różnicą że mieszkania są obecnie na ATH a sferanet nadal bardzo mocno niedowartościowana
  • Re: Strategia Autor: ~Gaguxx [188.146.160.*]
    I jest 1,5. Jeszcze tylko +1,5-2 zł i będę wychodził.
  • Re: Strategia Autor: ~Obserwator [5.184.215.*]
    Nie strasz, nie strasz bajko pisarzu masz 3 może 5 tyś. I obwieszczasz że będziesz "wychodził" hahaha. Pokaż ile tego masz wystaw koleś, zobaczymy.
  • Re: Strategia Autor: ~śżc [178.235.178.*]
    ja mam trochę więcej bo za niecałe 30k (mogę wystawić w arkuszu jak ktoś ciekawy, i tak długo mi zeszło to wyzbierać) i również nie planuję wychodzić poniżej 3 zł, zupełnie mi się nie śpieszy, a wręcz liczę, że kolejne raporty w końcu otworzą ludziom oczy i ktoś w końcu zacznie Sferanet rozgrywać. ale i bez tego, z takim totalnym zapomnieniem i stagnacją 3 zł za akcję MUSI w końcu być. pytanie czy za kwartał, rok, czy 3 lata. wszak internet dobro pierwszej potrzeby, a w dziurach w których Sfera świadczy usługi klienci za wielu alternatyw nie mają ;)
[x]
SFERANET -2,86% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.