Mieczaki maja odddac i nie ma w tym nic nowego. Pisalem ze beda dociskac. Kolega wielonickowiec zarzekal sie ze tez kupilby za 52 i jakos jego zlecenia nie widac. Znaczy jest w grupie ktora ma oddac :)
Pisałem kilka dni temu co zmienia nicki jak skarpetki aby przygotował pampersy bo gruby urządzi mu taką jazdę bez trzymanki ze popuści w galoty ze strachu!
Współczuję. Ty się smucisz ktoś się cieszy (pewnie Tomek bo wspominał że ma poustawiane zakupy na niżu) . Zapłaciłeś za to doswiadczenie, ale będziesz wiedział że przy niskiej płynności lepiej stopa nie ustawiać. Życzę odkucia :)
Moje 3 pakiety sa na 52 wiec nic nie weszlo. Ale jestem elastyczny. Jak uznam ze zejda ponizej 52 to przesune pakiet. Mam tez jeszcze rezerwe w gotowce w razie Wu :)
Czekam dalej. Ostatnio mi weszlo tylko 22 szt po 54 zl.
Wszedłem za 74, więc 65 wydawało się sensowną wartością. Nie mogłem sobie pozwolić na większą stratę, bo niedługo będę potrzebował tej gotówki. Z drugiej strony nie muszę rozkminiać kiedy sprzedać. Przygoda z giełdą i tak na plus, więc nie jest źle.
Kurna a ja dzisiaj zbierałem po 66 około 100 sztuk (: a tu taka promocja. Myślicie że dojda do 46zł ? Bo nizej nie mogą, kapitalizacja by się nie zgadzała.
Ktos narzekal na brak popytu. Tzn nie ktos tylko wielonickowy awanturnik bez klasy a tu prosze na k zakupy pod 53 zl swiezsze niz buleczki. Czuje kampanie za rogiem.
Tomek, Ty już długo na giełdzie ? Bo narazie wszystko co napisałeś to się zgadza. Masz jeszcze jakieś typy o których możesz napisać ? Bo ja jestem covidowym inwestorem.
Kilka lat. Na razie scenariusz zakladam dociskanie i zbieranie co widac po dzisiejszych obrotach. Musi sie przemielic troche tych akcji dopuszczonych do obrotu. Na razie nie zakladam zejscia ponizej ostatniej duzej swieczki. Trzeba obserwowac. Madre glowy od grubych maja wieksze mozliwosci wiec warto byc elastycznym. Bedzie jakis inpuls ze spolki taki na mega news i bedzie odciecie. Ale o tym nie zdecydujemy my tylko grubi. Czekanie jest najtrudniejsze.
To widze kolego ze podobne doswiadczenie mamy uwarzam ze przed zmianą wajchy bedzie tutaj terror i leszcze nie wytrzymaja juz blizej niz dalej pozdrawiam
Na ten moment nie obstawiam czarnego scenariusza. Zobaczymy jak sie dzis zamknie i w ciagu kilku dni przed wynikami.
P.S. Jakbym na dzien dzisiejszy nie chcial kupic akcji to bym sie ustawil na 30 zl :D
Dla Ciebie jest wart 30 zl za akcje wiec sie tam ustaw. Dla grubych wiecej bo kupili drozej. A ja swoich zalozen nie bede ci zdradzal bo pokazales juz klase. I to jest ostatni moj post w twoja strone. Nie bede sie kopal bo nie ma sensu.