• PUMP & DUMP Autor: ~uwaga [37.30.51.*]
    Klasyczne ubieranie
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~papadance [37.47.21.*]
    Spolka podpisala umowe. Sporą. Jaki PUMP misiaczku?
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~lol [185.31.217.*]
    walka trwa, podaż uderzyła - kiedyś to z 27 dopiero walili... o_0
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~anonim123 [83.28.238.*]
    Tradycyjne ubieranie na GPW po ESPI. Nawet jesli beda duze obroty to nic nie znacza bo sobie Panowie przerzucaja z wora do wora.
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~smok [83.9.93.*]
    Wszystko zależy od utrzymania poziomu 15,5. Jak wytrzyma na zamku to jutro 17+.
    chyba dump - ale jeszcze trochę czasu, może popyt wyprowadzi kontrę.
    Coś z tym papierem jest grubo nie tak jeśli po takim infie zamknie się na zero dziś.
    Cholera wie co tutaj za komunikatów potrzeba by to ruszyło. Wyniki poprawiają, nowe kotrakty, maszyny
    a dalem mało.
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~Kermit [89.174.202.*]
    To będzie 3 próba wybicia z konsolidacji i z trójkąta... jak tym razem się nie uda to po prostu trzeba pozwolić temu wyjść dołem. Nie wiem na co liczą Ci co ustawiają się zakupami na 14,45 , 14,40? Jeśli to nie wyjdzie ponad 14.75 to ten papier nie ma szans i będzie trzeba szukać dna w oklolicach 10 zł
    końcówka sesji pokaże kierunek - ale przy tylu dobrych informacjach i poprawie w kolejnych kwartałach
    by wybijało dołem - to tylko na gpw.
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~Lol [83.28.218.*]
    No i takie zamknięcie, że na dwoje babka wróżyła:D trzeba czekać do jutra, ale sypie gruby cały czas
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~Kermit [89.174.202.*]
    Wybicie górą się nie udało i pokonanie SMA200 się nie udało... przy 14.60 - 14.65 było by niepewność tutaj sygnał jest jasny. Rynek nie wierzy w HRP albo dyskontuje już te zamówienia.
  • Re: PUMP & DUMP Autor: ~Lol [83.28.218.*]
    Niestety. To dziś nie jest spółka do grania. Fundamenty średnie a spekula woli biotechnologię. Ale dyskontować nie ma co, bo tego nikt się nie spodziewał, wynik poprawią, ale dalej za mało. Rano pewnie wywalanie się zacznie, zobaczymy.
[x]
HARPER 3,94% 5,28 2026-05-12 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.