Dnia 2021-02-03 o godz. 14:20 ~Rado napisał(a): > Co ty, oni nie mają yay do tego. To zwykłe miękiszony
Miękiszon to on jest, jak rosło to się wychylał, a jak spada to siedzi cicho w norze, nawet odwagi nie ma napisać słowa do osób które nagonił, mógł siedzieć cicho i robić to samo ale jak się wychylił to niech teraz ponosi konsekwencje, a nie tylko śmietankę spijać przy wzrostach dzięki osobom które tu nagonił. Wstyd jednym słowem.
rado spokojnie tu gra toczy się cały czas i korekta jest jej elementem właśnie w dolnych rejonach ktoś robi wolumen a ten jest ważny dla kolejnych wchodzących ewidentnie notowania są stymulowane przez ''opiekuna" zresztą, w tej chwili tzw opiekun może być nie tylko jeden wystarczy się przyglądać poziomom i bardzo podobnym lub tym samą liczbą akcji... rafał może już być tylko jednym elementem z wielu a nie główna siłą sprawczą >>> cały czas jest duża szansa na wzrost o podłożu fundamentalnym a nie tylko spekulacyjnym gramy dalej!
Ile ty masz lat, że podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie wpisu kogoś zupełni ci obcego.... Rozumiem, że myślałeś że będzie cały czas rosło :) Po przyjacielsku polecam najpierw demo na łonecie tam nie tracisz kasy :)
Dnia 2021-02-04 o godz. 11:04 bialoczerwony1972 napisał(a): > @heniu > > Ile ty masz lat, że podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie wpisu kogoś zupełni ci obcego.... Rozumiem, że myślałeś że będzie cały czas rosło :) Po przyjacielsku polecam najpierw demo na łonecie tam nie tracisz kasy :)
dzieciaku jak ja inwestowałem to pewnie w pampersie chodziłeś mnie denerwują ci nowofalowi spekulanci którzy nagonią, a potem milczą kiedyś spekulanci mieli zasady, jak się pokazał to był na dobre i na złe, a jak chciał zarobić to w ciszy.
Nie bronię Zaorskiego to raz. Dwa to napisał wyraźnie o dłuższym terminie 2-3 lat. Każdy sam podejmuje decyzje a jeśli ktoś robi to w oparciu o wpisy innych ten będzie wyzerowany prędzej czy później trzy to. Cztery to jeśli prawie 50 letni gość z pokaźnym bagażem doświadczeń życiowych i giełdowych również jest dla ciebie starcze dzieciakiem to już nie zawracam gitary. Szukaj dorosłych w swoim wieku, jeśli ktoś jeszcze żyje z tego pokolenia :) Dzieciaku ale mnie rozbawiłeś :)
O w mordę jeża, ja myślałem , że ty z 93 lata masz i na giełdzie jesteś gdzieś może od lat 60-tych ubiegłego stulecia :) :) :) Może przestań się wygłupiać... Faktycznie od dziś będę się zwracał panie Heniu bo 3 lata to .... oplułem monitor ze śmiechu :)
Dnia 2021-02-04 o godz. 12:44 bialoczerwony1972 napisał(a): > O w mordę jeża, ja myślałem , że ty z 93 lata masz i na giełdzie jesteś gdzieś może od lat 60-tych ubiegłego stulecia :) :) :) > Może przestań się wygłupiać... Faktycznie od dziś będę się zwracał panie Heniu bo 3 lata to .... oplułem monitor ze śmiechu :)
69 to lata, tak gwoli wyjaśnienia, trzeba było dziadka posłuchać, a nie się pieklić, ten człowiek nie winien zwać się spekulantem bo spekulanci mają zasady, tu ciśnie się inne określenie po tym szumie zrobionym w internecie, a jak się potwierdzą moje przypuszczenia to dopiero będziecie na niego najeżdżać.
Uwierz mi że nie będę na nikogo najeżdżał. Fajnie że miałeś rację. Zazdroszczę ci. Ja to nigdy nie mam racji i przez te 13 lat ciągle muszę brać kredyty i by kupić sobie z 10 akcji bo pusty jestem. A ty to jesteś gość!!! Widać, żeś prawdziwy ynwestor nie to o ja bidulek z małego miasta :)