• Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~henio [89.191.131.*]
    i to są te wzrosty które zapowiadałeś wszem i wobec ?
    do piaskownicy, a nie zwać się spekulantem .....
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~QA [185.234.240.*]
    Do KNF z Panem Rafałkiem za naganianie na PLI i CDR
    Scriny robić na tweeterze
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: bialoczerwony1972 [37.30.52.*]
    @Heniu
    Może podyskutuj z Zaorskim na jego FB. Jest szansa że ci odpisze i wtedy faktycznie zabłysniesz :)
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~Rado [176.115.85.*]
    Co ty, oni nie mają yay do tego. To zwykłe miękiszony
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-02-03 o godz. 14:20 ~Rado napisał(a):
    > Co ty, oni nie mają yay do tego. To zwykłe miękiszony

Miękiszon to on jest, jak rosło to się wychylał, a jak spada to siedzi cicho w norze, nawet odwagi nie ma napisać słowa do osób które nagonił, mógł siedzieć cicho i robić to samo ale jak się wychylił to niech teraz ponosi konsekwencje, a nie tylko śmietankę spijać przy wzrostach dzięki osobom które tu nagonił. Wstyd jednym słowem.
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    rado spokojnie
    tu gra toczy się cały czas
    i korekta jest jej elementem
    właśnie w dolnych rejonach ktoś robi wolumen
    a ten jest ważny dla kolejnych wchodzących
    ewidentnie notowania są stymulowane przez ''opiekuna"
    zresztą, w tej chwili tzw opiekun może być nie tylko jeden
    wystarczy się przyglądać poziomom i bardzo podobnym lub tym samą
    liczbą akcji...
    rafał może już być tylko jednym elementem z wielu a nie główna siłą sprawczą
    >>> cały czas jest duża szansa na wzrost o podłożu fundamentalnym a nie tylko spekulacyjnym
    gramy dalej!
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @heniu

Ile ty masz lat, że podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie wpisu kogoś zupełni ci obcego.... Rozumiem, że myślałeś że będzie cały czas rosło :) Po przyjacielsku polecam najpierw demo na łonecie tam nie tracisz kasy :)
    Dnia 2021-02-04 o godz. 11:04 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > @heniu
    >
    > Ile ty masz lat, że podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie wpisu kogoś zupełni ci obcego.... Rozumiem, że myślałeś że będzie cały czas rosło :) Po przyjacielsku polecam najpierw demo na łonecie tam nie tracisz kasy :)

dzieciaku jak ja inwestowałem to pewnie w pampersie chodziłeś
    mnie denerwują ci nowofalowi spekulanci którzy nagonią, a potem milczą
    kiedyś spekulanci mieli zasady, jak się pokazał to był na dobre i na złe, a jak chciał zarobić to w ciszy.
    Nie bronię Zaorskiego to raz. Dwa to napisał wyraźnie o dłuższym terminie 2-3 lat. Każdy sam podejmuje decyzje a jeśli ktoś robi to w oparciu o wpisy innych ten będzie wyzerowany prędzej czy później trzy to. Cztery to jeśli prawie 50 letni gość z pokaźnym bagażem doświadczeń życiowych i giełdowych również jest dla ciebie starcze dzieciakiem to już nie zawracam gitary. Szukaj dorosłych w swoim wieku, jeśli ktoś jeszcze żyje z tego pokolenia :)
    Dzieciaku ale mnie rozbawiłeś :)

henio69 i nic dodawać nie muszę
    O w mordę jeża, ja myślałem , że ty z 93 lata masz i na giełdzie jesteś gdzieś może od lat 60-tych ubiegłego stulecia :) :) :)
    Może przestań się wygłupiać... Faktycznie od dziś będę się zwracał panie Heniu bo 3 lata to .... oplułem monitor ze śmiechu :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.0.197.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2021-02-04 o godz. 12:44 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > O w mordę jeża, ja myślałem , że ty z 93 lata masz i na giełdzie jesteś gdzieś może od lat 60-tych ubiegłego stulecia :) :) :)
    > Może przestań się wygłupiać... Faktycznie od dziś będę się zwracał panie Heniu bo 3 lata to .... oplułem monitor ze śmiechu :)

69 to lata, tak gwoli wyjaśnienia, trzeba było dziadka posłuchać, a nie się pieklić, ten człowiek nie winien zwać się spekulantem bo spekulanci mają zasady, tu ciśnie się inne określenie po tym szumie zrobionym w internecie, a jak się potwierdzą moje przypuszczenia to dopiero będziecie na niego najeżdżać.
    @Heniu

Uwierz mi że nie będę na nikogo najeżdżał. Fajnie że miałeś rację. Zazdroszczę ci. Ja to nigdy nie mam racji i przez te 13 lat ciągle muszę brać kredyty i by kupić sobie z 10 akcji bo pusty jestem. A ty to jesteś gość!!! Widać, żeś prawdziwy ynwestor nie to o ja bidulek z małego miasta :)
  • Re: Rafałek ale ty jesteś słaby Autor: ~reggaer [87.207.84.*]
    ja czekam na info kto to z vivid lub cd project przeszedl z pracowników ...
[x]
PLATIGE 0,34% 5,92 2026-05-15 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.