"sporszy " - " racja jest moja i tylko mojsza , jak jest twojsza to i tak moja jest mojsza " ( to tak nawiasem do sporszego) Ruch Pany to będzie od 500 k do góry na sesji , teraz to takie ciulanie . Karnet na Kupi pusty to podbijemy , jak się zapełni na S to walnie parę kilo Jakiś news , obojętnie jaki ,przykładowo prezes robi piękne bąki ( nie daję wiary że robi coś pożyteczniejszego dla tej firmy ) by się przydał
Ktosiów dwóch , fajnie . Tutaj jedynie przy takiej cenie i stosunkowo niewielkim ff , może spekulacyjna inwazja nastąpić , bo jak przenikliwie dostrzegłeś zarządzający raczej nie mają nic do zaoferowania . Z drugiej strony ktosie odebrały sporo akcji od zdesperowanego wyprzedającego się członka ( ładne słowo) zarządu . Piszę z małej litery co powinno być z dużej , bo również uważam że na dużą literę trzeba sobie zapracować . pozd
akcjonariat podobno sie nie zmienił. zadnych informacji oficjalnych nie było , pan Sz dalej widnieje jako 5%. poczekajmy zobaczymy. bo takie zmiany udziałowe powinny byc podawane do wiadomości jako mające znaczący wpływ na przyszłość spółki. z drugiej strony wolumen z kilkoma wyjątkami cały czas podobny jest więc uwazam ze ktos grosze zarabia i sprzedaje i czeka na spadek kursu i skupuje. taka zabawa
Siedzę i myślę i tak sobie myślę że wcześniej czy później jakiś biznesmen z Pyrlandii wykupi akcje spółki Browaru Czarnków i wejdzie na giełde z firmą OZE,bo to teraz jest modne i na topie, unia chyba ma dać nam 700miliardów euro na przekształcenie energetyczne do 2040 roku.