Powtorze: piszac post za postem nie budujesz zaufania do spolki.
Lock up jest do 31.01.2022 dla zarzadu. Do tego czasu kurs bedzie w zupelnie innym miejscu. Opanuj emocje bo zachowujesz sie jak pijany zajac zakladajac watki na peawo i lewo pod lipnymi nickami. Nie preferujemy tutaj tego stylu „reklamy”. Spokoj i cierpliwosc jak mawia kolega John.
Bo trolowisko sie zrobilo a bylo fajne forum. Jestem tutaj od wielu miesiecy i mnie te trole irytuja bo klamia w zywe oczy. Zadnego skrepowania nie ma tylko inwektywy i klamstwa.
Wiem ze chca tanio kupic.
Co z tego? Jak złamasy bez honoru sprzedały 90k akcji z promocją za 52zł Sam chętnie po tej cenie kupiłbym bez wahania i to kilka tysięcy, a janusze na forum się podniecają, że inwestor wchodzi. Tak, to dlaczego tak tanio sprzedali pakiet, a może to słup jest i będzie nam sypał akcje przy każdej okazji. To jest banan i już nic mnie nie zdziwi niestety.
Ustaw wiec zakup na 52 zl na kilka tysiecy i czekac az ten rzekomy slup sypiacy przy kazdej okazji sypnie. Bedziesz pierwszy w kolejce na kupno. I przestan jeczec tylko do roboty sie bierz. Czekam na twoje zlecenie w arkuszu.