Skrytkomaty miały być max koniec 2018. Dostali dofinansowanie na region Pomorski, były (miały być robione w Szczecinie) i co? Cisza... Widząc to co robił Markiewicz to nie zdziwił bym się jak by to był kolejny jego przekręt, podobny jak z wiewiórka.pl i wyłudzenie dotacji w gotówce 2,5mln i miał dostać koleją transze 700tys z czego nie zdazyl odebrać. Do wszystkiego się przyznał. Więc nie łudźcie się że coś zobaczycie... Zwykła bańka mydlana, zawyżanie, spekulacja akcjami żeby się pozbyć firmy śmiecia!!! Dla przypomnienia https://regiony.tvp.pl/45383439/przedsiebiorca-zatrzymany-za-wyludzenie-w-tle-miliony-zlotych
Dziwie się, że z tak wnikliwie zapoznaną spółką - dalej w niej jesteś. Według tego co napisałeś to trzeba być niezwykłym naiwnym by w tej spółce być. Bardzo powątpiewam, że nie masz akcji - natomiast chcesz ostrzec innych by wyprzedali swoje akcje po kursie, który od 2018 spadł z 2,90 zł - oczywiście tymi faktami o których napisałeś. Natomiast zejść niżej UWAŻAM, że nie zejdzie. Natomiast jak cokolwiek zostanie z tym obietnic spełnione to kurs wyskoczy i wtedy jak najbardziej można by się pozbyć papiera z zyskiem. Nie namawiam na kupno papieru, natomiast sprzedaż na tym poziomie jest poniżej fantazji :)
Nigdy nie miałem i nie będę miał. Kiedyś się zainteresowałem tą firmą i tym Panem. Poszperałem w necie i tam wszystko jest na ten temat. Cała prawda...
Cieszymy sie detektywie, że nas ostrzegasz i troszczysz się o nasz dobrobyt, tylko .... dlaczego spośród kilkuset spółek wybrałeś akurat tą do dociekliwych poszukiwań występujących patologii, tego nie mogę jakoś pojąć. Może napisz lepiej, na jakim poziomie cenowym ustawiłeś swój koszyczek ?
Jak już pisałem wcześniej nigdy nie byłem posiadaczem żadnej akcji tej firmy. Zainteresowała mnie ona ponad 2 lata temu, o czym pisałem już wtedy na forum i nic się nie zmieniło. Dalej to tylko firma do wyłudzania środków unijnych... Poszukaj sobie informacji na temat dofinansowań, jakie są podane wymagania w specyfikacji i ilu jest chętnych w nich... Sprawdź ceny oferenta i porównaj je z cenami rynkowymi... Ceny oferenta kilkanaście razy wyższe, a więc karuzela... Płacimy jemu, a on nam oddaje pod stołem... Cała w skrócie prawda.
Świetnie. Dziękujemy za Twój wysiłek i zaangażowanie. Powodzenia w dalszej pracy detektywa. Gdy będę potrzebował pomocy w materii, w której Ty się poruszasz i sprawdzasz na pewno się zgłoszę do Ciebie. Pa