Na stronie krajowej rady radiofonii i telewizji w zakladce koncesje po wyszukaniu Astro koncesje na esport, 13 i news24 są "wygasłe" czas wyprzedawac! Dziękujemy za zmarnowanie biznesu, w ktorym mimo negatywnych opinii pokladalem nadzieja i zainwestowalem prawie 150.000 !!!!!
Zalecam spokój. Zmiana statutu wynika z nowych wymogów krrit dotyczacych zasad przedłużania koncesji telewizyjnych, i występowania o nowe. I tyle. Nic nie jest zamykane.
Coś mi wczoraj i dzisiaj sprzedali, ale niewiele. Nie zamierzam więcej dokupywać ani gonić. Ja z Lędzin mam internet, ale trochę mi bliżej do małopolskiego. Może to pójdzie do góry, bo przez ostatnie dwa lata miałem szczęśliwą rękę. Skąd wiesz o Lędzinach? Jak się mierzy położenie dostawcy?
Kolego wściekły, jeśli jeszcze nie sprzedałeś wszystkiego, to zwróć uwagę na fakt, że analiza techniczna (ta prawdziwa, nie internetowa) krzyczy kupuj na oślep. Jest to o wiele większy krzyk AT aniżeli był na Outdorach, BBInwest, czy Mode. Drugi powód, równie ważny, to fakt, że firma jest kompletnie do d.py i w połączeniu z AT to drugi powód do kupowania jak leci. Warto również zwrócić uwagę na przepływy finansowe, bo jest ciekawie.