• Koniec Astro!?! Autor: ~Wściekły [37.7.156.*]
    Na stronie krajowej rady radiofonii i telewizji w zakladce koncesje po wyszukaniu Astro koncesje na esport, 13 i news24 są "wygasłe" czas wyprzedawac! Dziękujemy za zmarnowanie biznesu, w ktorym mimo negatywnych opinii pokladalem nadzieja i zainwestowalem prawie 150.000 !!!!!
  • Re: Koniec Astro!?! Autor: ~J23 [89.73.137.*]
    Głupich nie sieją, sami się rodzą.
  • Re: Koniec Astro!?! Autor: ~Nowy [77.113.26.*]
    No to pięknie... jak sie dowie Orange czy Vectra to zaraz im umowy wypowiedzą. Koniec bańki mydlanej.
  • Re: Koniec Astro!?! Autor: ~Prezes [185.45.219.*]
    Szanowni Państwo,

Zalecam spokój. Zmiana statutu wynika z nowych wymogów krrit dotyczacych zasad przedłużania koncesji telewizyjnych, i występowania o nowe. I tyle. Nic nie jest zamykane.

Prezes

• Re: Koniec Astro!?! Autor: ~B120 [87.239.175.*]
    Wściekły, sprzedaj cokolwiek, abyśmy uwierzyli że masz.
  • Re: Koniec Astro!?! Autor: ~Wściekły [31.1.205.*]
    Jeszcze jakby ktoś chciał kupować... Może Ty kolego z Lędzin kupisz większą ilość bo transakcje po kilka tysięcy to męczarnia.
    Coś mi wczoraj i dzisiaj sprzedali, ale niewiele. Nie zamierzam więcej dokupywać ani gonić. Ja z Lędzin mam internet, ale trochę mi bliżej do małopolskiego. Może to pójdzie do góry, bo przez ostatnie dwa lata miałem szczęśliwą rękę. Skąd wiesz o Lędzinach? Jak się mierzy położenie dostawcy?
    Kolego wściekły, jeśli jeszcze nie sprzedałeś wszystkiego, to zwróć uwagę na fakt, że analiza techniczna (ta prawdziwa, nie internetowa) krzyczy kupuj na oślep. Jest to o wiele większy krzyk AT aniżeli był na Outdorach, BBInwest, czy Mode. Drugi powód, równie ważny, to fakt, że firma jest kompletnie do d.py i w połączeniu z AT to drugi powód do kupowania jak leci. Warto również zwrócić uwagę na przepływy finansowe, bo jest ciekawie.
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.