Jest moc.
Pracuje w branży związanej z odpadami i wiem, że te akcje będą tylko rosły w długiej perspektywie
Staram się dokupywać na spadkach ale nie ma tego dużo niestety.
dla mnie ta firma jest na 1000% pewna, nawet po przekazaniu akcji do szerszego rynku gdzie spadła a dodatkowo wiadomo że "większy może więcej" i to nie w tym dobrym znaczeniu, to było i dla mnie jest pewne że wróci z dużą górką jak zwykle , wcześniej papier drożał kiedy cały rynek się wykładał -teraz zobaczymy, ale jak dla mnie inwestycja najpewniejsza jaka mam w portfelu dla tego śpię spokojnie - pomimo ze zajmują się odpadami (niektórzy mówią śmieciami) to pieniądze nie śmierdzą decyzja oczywiście należy do każdego indywidualnie, ewentualnie można dodać do obserwowanych :) pozdrowienia dla farciarzy :)
Bo wypuścili nowe akcje i ludziom zwieracze puściły :)
Nie dość, ze nażarłem się wtedy akcji, nie sprzedałem akcji, to dalej skupuje, bo zdarzają się niezłe spadki. Jest to akcja o dużym wzroście, więc ściąga na siebie duże ilości pelikanów po 10-50 akcji, któzy panikują, gdy spadek jest o 2zł i zaczynają wyprzedawać.
Do tego mają skupić gejotrans, co może jest dość ryzykowne, ale... Konsolidacja rynku przyda się. Już nie mają konkurencji, a po skupieniu takich firemek zostaną monopolistą