Jutro jazda? Mamy wybicie z konsolidacji na podwyższonym wolumenie.
Ewidentnie ktoś zbierał po 90 gr dziś nastąpiło przesuwanie półki do zbierania do 95 gr, aż ktoś szarpnął do 1 zł. Ewidentnie zebrany kwit. Możliwe że dziś miał ostatni dzień i spowodował wybicie. Być może jutro już konkretne info.
Dodatkowo jednak zwrócę uwagę, że ktoś sprzedaje, widać po arkuszu regularne pakiety wystawiane na S.
Zdajesz sobie sprawę iż ponad połowa FF przemieliła się pół roku temu powyżej 1 zł, jak by chcieli to już dawno poubierali. Teraz po korekcie rośnie zdrowo.
Szukanie tu ubierania na tym poziomie nic takiego nie ma miejsca, po przebiciu ostatniego szczytu, to już bardziej w to uwierzę przy wolumenie 4-5 mln
Ekszpert (ta pisownia to nie pomyłka) Zabawne zapowiada tydzień prawdy. Żebyś się nie zdziwił kierunkiem kursu. A właściwie to Ty dobrze wiesz, że kurs niedługo będzie na dużo wyższych poziomach, tylko tak sobie piszesz.
W sumie powrót do marazmu. Obroty jak w warzywniaku. To tez poniekąd prawda o tej spółce i jej kursie. A kurs padaka, czyż nie? Poubierani niedawno za 1,07 dalej są poubierani. Ci co kupili jeszcze wyżej, a nie optymalizowali przed końcem roku, strach się bać. Jak zobaczymy dane za 4Q pewno The Armagedon. Poczekaj, będzie ci dane.
Według Ciebie Zabawny "powrót do marazmu" jak napisałeś, to przełom? Wijesz się jak piskorz w swoich wpisach, żeby udowodnić, że to Ty masz rację. Tylko, póki co, nic z Twoich przepowiedni nie sprawdza się. Teraz dałeś sobie więcej czasu bo do raportu. Jak ktoś się boi spadków po raporcie, to ma jeszcze trzy tygodnie czasu na sprzedaż. Na poziomach 0,94 - 0,96 cały czas dokładane są zlecenia kupna po kilkanaście tys. I te żałosne teksty o ubieraniu. Nikt nikogo do kupna akcji nie zmusza, każdy podejmuje suwerenne decyzje i jest za nie odpowiedzialny. Tworzysz atmosferę strachu w sobie wiadomym celu. Ale działa to na mało kogo. Podsumowując, zawiodłeś mnie komentarzem do przełomowego tygodnia, guru.
Pojawiłeś się Zabawny na tym forum 27 stycznia. I wieszczysz katastrofę. Minęło trzy i pół tygodnia a kurs jest w trendzie bocznym. Od 8 lutego porusza się w przedziale 0,94 - 1,02. Piszesz slogany o ubieraniu i obrotach jak w warzywniaku. Przesunąłeś termin katastrofy na po raporcie, bo nic z Twoich zapowiedzi nie sprawdza się. Piszesz, że w lecie 2020 leszcze nakupowali akcji po czym po raporcie nastąpił długotrwały zjazd. I że teraz będzie to samo. Tylko, że sytuacja jest zupełnie inna. Kurs jest dużo niżej niż wtedy, umów jest dużo więcej i są bardziej wartościowe zarówno finansowo jak i wizerunkowo. Czy fakt, że kurs w wakacje zachował się tak, jak się zachował jest argumentem za tym, że teraz będzie tak samo? I jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Co spowodowało, że zainteresowałeś się tą spółką pod koniec stycznia? A może w innym terminie, tylko nie udzielałeś się?
Może jednak odpowiesz, skąd wzięło się u Ciebie zainteresowanie Polmanem? Piszę to w pierwszej kolejności, bo morze dasz radę przeczytać i odpowiesz. Chociaż z dotychczasowych doświadczeń z Tobą widzę na to małe szanse. Skoro przeczytałeś tylko cztery słowa z mojego wpisu to skąd przyszło Ci do głowy, że przejmuję się tym, co piszesz? Otóż nie przejmuję się ani trochę.Nie przejmuję się niczym, co jest wypisywane na forum. Mam swój rozum i nim się kieruję. Nie oznacza to, że wszystkie moje decyzje są trafione. Błędy też się zdarzają. Ale Twoje wpisy nie są poparte żadnymi logicznymi argumentami. A Ty po prostu nie masz nic sensownego do napisania w odpowiedzi na mój post. Najlepiej wychodzi Ci pisanie hahahahahahha.