• przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: chudy_january [83.28.232.*]
    jakby 100 inwestorów kupiło po 10 000 akcji
    mamy cały Free Float
    ja
    mam 9 400 akcji,
    jestem CHUDY brak mi kasy na dokupowanie...:)
    p.s.
    reszta akcji nie jest na razie wprowadzona do obrotu giełdowego....
  • Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: ~xxx [213.238.116.*]
    skąd wiesz

• Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: chudy_january [83.28.232.*]
    Dnia 2021-02-02 o godz. 15:39 ~xxx napisał(a):
    > skąd wiesz
    >

bo tylko akcje serii A i B są dopuszczone do obrotu
    pozostałe akcje zostają sprzedane PLAY WAY, który obejmie też nową emisję

więc jak PLAY @ consortes nie będzie wywalał akcji na rynek

to BAWIMY się tu tylko 1,2 mln akcji

WIESZ GDZIE MOŻE NAS TO WYNIEŚĆ ???
    :)))

• Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: ~nowy [178.43.217.*]
    ja mam kasę jeszcze na 100 sztuk
  • Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: chudy_january [83.28.232.*]
    Dnia 2021-02-02 o godz. 15:48 ~nowy napisał(a):
    > ja mam kasę jeszcze na 100 sztuk

kupuj
    sprzedasz przed wakacjami za 30-40 zł
    i będziesz miał na jakieś PIWKO wakacyjne !
  • Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: ~projekt100zł [185.246.208.*]
    Super inwestycja - kupić dzisiaj akcje Platynowych Inwestycji to tak jakby kupić akcje w IPO PlayWay z kapitalizacją 20 mln zł a sprzedać po czasie po ? 50 zł ? 200zł ? czy 500? zł

To nam wchodzi !!! będzie tutaj się działo !!!

link 

Pozyskiwanie zespołów developerskich w Polsce i zagranicą !!!
    Spółka pracuje obecnie nad kilkunastoma produkcjami, które tworzą zespoły deweloperskie zlokalizowane w Polsce oraz za granicą !!!
    Super inwestycja - kupić dzisiaj akcje Platynowych Inwestycji to tak jakby kupić akcje w IPO PlayWay z kapitalizacją 20 mln zł a sprzedać po czasie po ? 50 zł ? 200zł ? czy 500? zł

„Inwestorzy planują zmienić model biznesowy spółki przez stworzenie firmy składającej się z wielu zespołów deweloperskich, z których każdy będzie akcjonariuszem. Przez to zespoły produkujące gry będą jednocześnie tworzyć gry jak i będą akcjonariuszami, co w ocenie inwestorów jeszcze efektywniej wpłynie na ich wydajność, gdyż swoją pracą będą wpływać na wartość posiadanych przez siebie akcji a co za tym idzie na wartość spółki" – czytamy w komentarzu do raportu bieżącego.

„Spółka została poddana due diligence prawnemu, podatkowemu i finansowemu, które nie stwierdziło nieprawidłowości, a czego odzwierciedleniem są stosowne oświadczenia i gwarancje w umowie inwestycyjnej" – podał w komunikacie PlayWay.

W poniedziałek walne zgromadzenie akcjonariuszy Platynowych Inwestycji zadecydowało o zmianie nazwy na ManyDevStudio. We wtorek obrady zostaną wznowione, w porządku obrad są zmiany w składzie rady nadzorczej.
    Dnia 2021-02-02 o godz. 16:04 ~projekt100zł napisał(a):
    > Super inwestycja - kupić dzisiaj akcje Platynowych Inwestycji to tak jakby kupić akcje w IPO PlayWay z kapitalizacją 20 mln zł a sprzedać po czasie po ? 50 zł ? 200zł ? czy 500? zł
    >
    > To nam wchodzi !!! będzie tutaj się działo !!!
    >
    >link
    >
    > Pozyskiwanie zespołów developerskich w Polsce i zagranicą !!!
    > Spółka pracuje obecnie nad kilkunastoma produkcjami, które tworzą zespoły deweloperskie zlokalizowane w Polsce oraz za granicą !!!
    > Super inwestycja - kupić dzisiaj akcje Platynowych Inwestycji to tak jakby kupić akcje w IPO PlayWay z kapitalizacją 20 mln zł a sprzedać po czasie po ? 50 zł ? 200zł ? czy 500? zł
    >
    > „Inwestorzy planują zmienić model biznesowy spółki przez stworzenie firmy składającej się z wielu zespołów deweloperskich, z których każdy będzie akcjonariuszem. Przez to zespoły produkujące gry będą jednocześnie tworzyć gry jak i będą akcjonariuszami, co w ocenie inwestorów jeszcze efektywniej wpłynie na ich wydajność, gdyż swoją pracą będą wpływać na wartość posiadanych przez siebie akcji a co za tym idzie na wartość spółki" – czytamy w komentarzu do raportu bieżącego.
    >
    > „Spółka została poddana due diligence prawnemu, podatkowemu i finansowemu, które nie stwierdziło nieprawidłowości, a czego odzwierciedleniem są stosowne oświadczenia i gwarancje w umowie inwestycyjnej" – podał w komunikacie PlayWay.
    >
    > W poniedziałek walne zgromadzenie akcjonariuszy Platynowych Inwestycji zadecydowało o zmianie nazwy na ManyDevStudio. We wtorek obrady zostaną wznowione, w porządku obrad są zmiany w składzie rady nadzorczej.

Fajnie, że to wkleiłeś
    czytałem to na innym wątku !

DZIĘKI !
  • Re: przypominam w obrocie jest tylko 1 mln 200 tysięcy akcji...- Autor: ~xxx [213.238.116.*]
    ale z tym free float to zmanipulowałeś, bo jest to 5,5 mln szt
    Dnia 2021-02-02 o godz. 16:15 ~xxx napisał(a):
    > ale z tym free float to zmanipulowałeś, bo jest to 5,5 mln szt

na 100% jest nieco poniżej 1,2 mln akcji
    dokładną strukturę akcjonariatu,
    serie akcji
    itp.
    pisałem tu na forum jakiś miesiąc temu
    ale
    postaram się ODNALEŹĆ i WKLEIĆ TU - daj mi godzinkę !
    bo w raporcie za III kw 2020 tego nie ma
    Dnia 2021-02-02 o godz. 16:24 ~xxx napisał(a):
    > bo w raporcie za III kw 2020 tego nie ma

1/ wchodzisz tu na raport za III kwartał 2020

www.bankier.pl/wiadomosc/PLATYNOWE-INWESTYCJE-S-E-wyniki-finansowe-7998974.html

2/ tam masz załącznik PDF

3/ na stronie 19 masz wykaz akcji

4/ akcje serii G i F "idą dla PLAYA" który obejmie też nową emisją

5/ zliczasz pozostałe akcje seri: A2, B, C, D, E

i wychodzi nieco mniej niż 1,2 mln akcji w obrocie....

:)))
    powoli zacznie brakować akcji
    ten 1 mln akcji przechodzi w tzw. "silne ręce"
    i będą akcje trzymane aż spółka pokaże WYNIKI FINANSOWE
    za rok ?
    FUNDY będą odbierać po 50-100 zł
[x]
MANYDEV -7,35% 0,63 2025-09-29 15:06:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.