• uczciwa cena Autor: ~jo [5.184.91.*]
    Popatrrzłem na wskaźniki i uczciwa cena kreci sie w okolicy 15-20zł. Więc widzę tu porostu naganianie na spadki
  • Re: uczciwa cena Autor: ~Michal [86.91.100.*]
    chyba zapomniales wziasc pod uwage akcji serii EE pod uwage. dla mnie raczej 10-12 ale zakladajac dopuszczenie serii EE do obrotu. Bez tego to sa tylko kalkulacje na papierze. W realu masz zero.
  • Re: uczciwa cena Autor: ~jo [5.184.91.*]
    Tak czy siak jest tanio a te moje 15-20zł to i tak takie minimum
    Zgadza sie. Jest tanio ale pod warunkiem ze EE beda dopuszczone. Chyba ze masz radoche z hipotetycznych zyskow na papierze. No i o ile Efekt nie bedzie chcial znowu rozwadniac
  • Re: uczciwa cena Autor: ~Jurek [185.135.2.*]
    Ja czekam z kupnem na serię EEnw obrocie... Na ile spieszy mi się. Z rynku nie biorę dopóki nie będzie EE.
  • Re: uczciwa cena Autor: ~wer [89.230.194.*]
    Dnia 2021-02-02 o godz. 15:34 ~jo napisał(a):
    > Popatrrzłem na wskaźniki i uczciwa cena kreci sie w okolicy 15-20zł. Więc widzę tu porostu naganianie na spadki

Słowo "uczciwa" nie pasuje do tej spółki w żadnym kontekście! A wywód o naganianiu jest śmieszny, mam te akcje i drugi raz nie kupiłbym ich po 1 zł, a Ty chcesz po 15??
  • Re: uczciwa cena Autor: ~gienek [212.160.153.*]
    stare akcje beda po 20 a EE nie wejda wcale tak czuje
    Zobaczymy. Zarzad wie ze poki EE nie dopuszcza to zadnej nowej emisji nie zrobia nawet gdyby wygrali z mniejszosciowymi. Po prostu popyt bedzie bardzo niski i emisja im sie nie uda. Wiedzac o przekrecie z seria EE kto normlany wylozy kase na nowa emisje? Kilka osob niezorientowanych i tyle. Szczerze mowiac to nie wiem czemu oni robia problem z ta seria EE. Przeciez obecna cena juz odzwierciedla rozwodnienie. Po dopuszczeniu na pewno beda ludzie wyrzucac ale po kilku sesjach cena sie ustabilizuje i za rok juz o tym nikt nie bedzie pamietal. Przestalem sie nawet juz zastanawiac o co chodzi CFI.
  • Re: uczciwa cena Autor: ~Mack [31.60.42.*]
    Bez przesady. CFI jak przegłosuje tania emisję i wywalczy ja w sądzie to każdy się zapisze, inaczej utraci swoje prawa. Na moje emisja będzie trudna do zrealizowania. CFI przejęło tanio majątek i to ich świetny numer. Raz zrobili emisję. Teraz gdyby dopuścili emisję ee i zajęli się zarzadzaniem i uwolnieniem aktywów to efekt A dwa lata byłby po 30 PLN i kapitalizacji 150 mln. Trzeba tylko chcieć.
    moze Ty bedziesz sie zapisywal na kolejne serie ja na pewno nie jesli seria EE nie bedzie dopuszczona. Oczywiscie znajdzie sie jakas grupa naiwnych ktorzy zamroza kolejny kapital ale watpie aby byla to duza grupa. zyski papierowe sa bez wartosciowe.
  • Re: uczciwa cena Autor: ~Ji [5.184.74.*]
    Ile może spaść. Kurs pod dopuszczeniu ee
  • Re: uczciwa cena Autor: ~Księgowy [150.254.157.*]
    O 2/3 ceny. Proste?
  • Re: uczciwa cena Autor: ~por [212.160.153.*]
    ksiegowy ha ha chyba po podstawowce
    Spadnie tylko tymczasowo/ kilka sesji. Po kilku sesjach Ci co chca sprzedadza a Ci co chca zostana i cena sie ustabilizuje i to na duzo wyzszym poziomie niz jest obenie. Obecna cena jest z duzym dyskontem bo wszyscy wiedza ze jest problem serii EE ktora kiedy wejdzie i beda wyrzucac da bardzo dobra okazje do kupna na przecenie. Summa summarum dopuszczenie serii EE powinno podniesc wartosc akcji a nie obnizyc.
  • Re: uczciwa cena Autor: ~WlodekzGdyni [5.173.17.*]
    Dnia 2021-02-05 o godz. 16:22 ~Michal napisał(a):
    > Spadnie tylko tymczasowo/ kilka sesji. Po kilku sesjach Ci co chca sprzedadza a Ci co chca zostana i cena sie ustabilizuje i to na duzo wyzszym poziomie niz jest obenie. Obecna cena jest z duzym dyskontem bo wszyscy wiedza ze jest problem serii EE ktora kiedy wejdzie i beda wyrzucac da bardzo dobra okazje do kupna na przecenie. Summa summarum dopuszczenie serii EE powinno podniesc wartosc akcji a nie obnizyc.

Kilka dni temu dopuszczono nowe akcje H4F (dawniej CWA). Kurs spadł o ok 30% i sie trzyma
    Na co liczą zarządzający że nie wprowadzają serii EE na rynek?

• Re: uczciwa cena Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.117.*]
    Dnia 2021-03-19 o godz. 16:48 ~WlodekzGdyni napisał(a):
    > Dnia 2021-02-05 o godz. 16:22 ~Michal napisał(a):
    > > Spadnie tylko tymczasowo/ kilka sesji. Po kilku sesjach Ci co chca sprzedadza a Ci co chca zostana i cena sie ustabilizuje i to na duzo wyzszym poziomie niz jest obenie. Obecna cena jest z duzym dyskontem bo wszyscy wiedza ze jest problem serii EE ktora kiedy wejdzie i beda wyrzucac da bardzo dobra okazje do kupna na przecenie. Summa summarum dopuszczenie serii EE powinno podniesc wartosc akcji a nie obnizyc.
    >
    > Kilka dni temu dopuszczono nowe akcje H4F (dawniej CWA). Kurs spadł o ok 30% i sie trzyma
    > Na co liczą zarządzający że nie wprowadzają serii EE na rynek?
    >

Uzupełnienie do przykładu H4F: Po dopuszczeniu nowych akcji kurs spadł ok 30% i od kilku dni rośnie...
  • Re: uczciwa cena Autor: ~widz [217.96.194.*]
    do wer
    nie kupiłbyś po złotówce a po 7 złotych nie chcesz się pozbyć? Co z Tobą?
  • Re: uczciwa cena Autor: ~wer [89.230.194.*]
    Dnia 2021-02-05 o godz. 21:49 ~widz napisał(a):
    > do wer
    > nie kupiłbyś po złotówce a po 7 złotych nie chcesz się pozbyć? Co z Tobą?

To raczej coś z Tobą. Pomyśl chwilę, a rozwiążesz tą nietrudną zagadkę.
[x]
EFEKT -0,82% 6,05 2026-05-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.