Miałem już nie pisać bo zaraz pewnie ktoś odpisze że mnie żegna albo że naganiam na spadki. Ale jako że zszedłem z długoletniego haka na HRT, to się podzielę wizją. Skończcie marzenia. Optymistyczny scenariusz to 1% szans.
Tutaj zebrała się grupa naganiająca, która pociągnęła sztucznie kurs. Teraz działa na MPAY i SZAR wypisując podobne brednie co do wspaniałej przyszłości jak wcześniej tutaj.
Życzę Wam cudu ale ta spółka graczy zmienia w inwestorów...
Chętnie przeczytam rzeczowe kontrargumenty, ale nie bajki o Amerykanach, Niemcach, funduszach, OZE czy fotowoltaice.
Pozdrawiam
Misiek
Trochę spóźniłeś się pod KFG to grane tu było z 8 Lat temu. Przecież mają największy pakiet akcji. Po co mieli by to przejmować i tak wszystko kontrolują. A ten papier lubi leżeć ciężki jest a jak wiadomo każdy walor ma swoją specyfike, rytm albo brak rytmu tak jak właśnie ten
Jesli czekąłeś 8 lat i na 1 podbitce wszystko sprzedałeś ,to ci współczuję,to że jest to gniot wiem y wszyscy ,ale nie w tym rzecz,za 2-3 tygodnia jak sprawa ucichnie bedzie 2 pompowanie ,tak działaja te fajfusy ze spółdzielni analfabetów.obroty beda dopiero w okolicach 1 zł...
Bardzo wątpię. Według mnie już tu nie wrócą. Oni się wystraszyli początkowych spadających haków w zakresie 50-60 groszy. Żeby pójść na 1 PLN potrzeba co najmniej kilkunastokrotnie większego kapitału. A na koniec kto to wszystko od nich odbierze...
Ale na GPW nie rzeczy niemożliwych...
Pozdrawiam
Misiek
Nie musisz mi współczuć to ja ci współczuje bo tj. Trudny i długotrwały temat. Jakby można było grać na spadki to byłoby tu idealnie. Ja na szczęście zamknąłem to ze sporym, zyskiem po długotrwałym uśrednianiu Tu wybicia są bardzo żadko bo i pod co, a ten papier reaguje tylko pod konkretne informacje albo.ustawki spekulaxyjne. Misiek dobrze to ujął na tym walorze w pewnym momencie stajesz się inwestorem