Marzy się Wam piątka?Mysle ze realnie po jakiś konkretnych dobrych info już w temacie FV będzie może 2-5 zł za kilka miesiecy...ja akurat rzadko trzymam tak długo akcje nic nie robiąc.Warto chyba tu wracać.Zobaczymy jaki operatywny maja zarząd?
Myślę że we władzach Spółki zasiada kilka osób prowadzących różne biznesy w Radach Nadzorczych m.in. Izabela Gajo - Członek Rady Nadzorczej Jacek Wrodarczyk - Członek Rady Nadzorczej którzy wyprowadza Spółkę z długiego marazmu.
Witam po dłuższej przerwie... miło że ciągle są tu te same osoby. Miała się odezwać dopiero wiosna, ale tak dziś spojrzałem na notowania i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie pogratulowac wytrwały akcjonariuszą. Tak jak zwykle psy szczekają a karawana jedzie dalej... Jak zawsze nasuwa się tylko pytanie w którą stronę pojedzie tym razem... ? Północ czy południe? Moim zdaniem podtrzymuje swoje wcześniejsze twierdzenie, że prezes zrobi tu biznes życia. Pisałem wcześniej, że warto było zbierać, po 0.10 i 0,11 teraz będzie budowanie kursu do czerwca. Narazie to się sprawdza. Ja posiadam cały czas pakiecik akcji, rynki zrobimy się nieprzewidywalne tu może się wszystko zdarzyć, zobaczymy co będzie bo walnym. Jedno jest pewne OZE i to w postaci farm wodnych sam na to nie wpadł... dodatkowo akutart teraz odpis z poprzednich lat i emisja akcji uprzywilejowanych, jak dla mnie to nie przypadek. Coś się urodzi, tylko martwi mnie jedno prezes w swojej karierze nigdy nie pozyskał do swoich spółek jakiegoś znaczącego partnera, czy tym razem się uda ? Bo sami porywac się na tak duże projekty jak farmy fotowoltaiczne to nie jest w obecnej sytuacji do udzwigniecia. Liczę jednak że pojawi się partner. Wytrwałości życzę i samych udanych inwestycji. Pozdrawiam