tu się szykuje odbicie?:) hehe a po czym wnosisz?:) buahahaha nawet Advertigo podwójne widły a wy?:) tyle spółek rosnie że tu pies z kulawą nogą nie kupi bo to w każdej chwili zrzut mozliwy na badziewiu stycznia nieudacznika:) Przegieli ze spadkiem to teraz niech się sami bawią i dźwigają jak mają ochotę, nikt tego nie tknie:) buahahahaha a jaki obrót ogromny, chyba bym tu kieszonkowe max mógł wsadzić:) buahahahaha A Serinusy, Brasy, P24, Nano, United, Bioerg i wiele innych ogromne wzrosty na ogromnych obrotach więc powodzenia na styczniowym syfie:) buahahaha
Bras..śmiechu warte,jeszcze nic nie podpisali a już pompują śmiecia.Zobacz w Google earth siedzibę spółki co ta za firma.Nano pod urojoną szczepionke? Drugie Innogene? Napompują i ubiorą naiwnych?
Nie ważne pod co i jak, ważne że się zarabia a nie to co tutaj:) buahahaha i nie powiedziałas na pytanie po czym wnosisz że ten strucel zacznie rosnąć?:)
Już zarobiłem, ja podziękuję wyszedłem z zarobkiem i z Brasa i Nano i po głębszej analizie doszedłem że na marzeniach dalej się nie ujedzie a tu wszedlem bo kurs się uspokoił i można spokojnie czekać na wzrosty.