1. nie analitycy tylko spekulanci/ traderzy 2. nie zagrożenie dla Geotransu tylko ich kreski twierdzą, że jest zagrożenie dla kursu. Wystarczy espi o jednej większej umowie i ich wróżby będą mogli sobie wsadzić
wywali dołem chyba, im dłużej kurs przyklejony do wsparcia tym at mówi jasno, że prawdopodobieństwo większe wyjścia dołem. A że popytu nie ma, to podaż niecierpliwa zacznie wywalać. Przydałaby się umowa jakaś
Dnia 2021-02-01 o godz. 11:25 ~lol napisał(a): > wywali dołem chyba, im dłużej kurs przyklejony do wsparcia tym at mówi jasno, że prawdopodobieństwo > większe wyjścia dołem. A że popytu nie ma, to podaż niecierpliwa zacznie wywalać. > Przydałaby się umowa jakaś
AT mówi jasno, że im dłuższa konsolidacja tym mocniejsze wybicie, a biorąc pod uwagę, że ostatnio dwa razy bardzo mocno było testowane wsparcie w przedziale 19,50-20,00 to marne szanse, żeby ot tak zeszło poniżej.
milo wisi wysoko ,zawsze napisze cos glupiego zeby zaprzeczyc faktom,ale to jest biedny czlowiek,straty na gieldzie zniszczyly mu psychike doszczetnie,analitycy z jednego z najlepszych portali o gieldzie w kraju z wieloletnim doswiadczeniem mowia ze bedzie spadac a milo poucza analitykow, smieszny gosc,ciekawe komu ludzie uwierza, naganiaczowi z bankiera czy analitykom z parkiet.com , co za typ zalosny hahaha