• Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~leszcz [94.101.20.*]
    Jak myślicie?
  • Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~leszcz [94.101.20.*]
    Zadaje pytanie do dyskusji dostaje 4 łapki w dół. Trole już nawet na pytanie reagują agresją. Skąd to się bierze, co tacy ludzie którzy wszystko negują chcą osiągnąć. Chyba tylko to forum służy im, aby leczyć swoje życiowe kompleksy. Zajebista metoda, może jednak taniej będzie iść do jakiego psychiatry. Wasze stękanie i tak nie ma wpływu na kurs a tylko zatruwacie życie innym. Wracając do Bloober team, osiągnęła ich gra spory sukces, dużo się o tym mówi, pokazali że potrafią robić gry na bardzo wysokim poziomie. Jednocześnie są dominującym akcjonariuszem w DDI i nie wierzę aby ich sukces z czasem nie rzutował na wycenę DDI.
  • Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Trolle mają problem, bo ich wieszczone 1.3PLN coś nie chce się pojawić. Ciągle bredzą i aż się by chciało spotkać jedno z drugim i strzelić w pysk, no ale... kozak w necie, a pewnie w świecie to są jakieś słabeusze psychiczne z pryszczami, marną pracą i kompleksami. Niech się meczą. Mi nie żal.

DDI a Bloober, hmmm, nawet jeżeli BLO jest akcjonariuszem dominującym to DDI musi wydać grę hit. Wtedy to się będą dziać cuda. Do tej pory bujało mocno w obie strony bo firma szukała swojej tożsamości, ale jestem przekonany, że gdy już gry będą robić według swojego planu to czeka nas historia jak z 11BIT. A dlaczego akurat ta spółka? Bo DDI ma zadatki na wydawcę/producenta z prawdziwego zdarzenia. Świetna ekipa, utalentowani graficy, rozważna strategia i współpraca z największymi. To się wydaje powolne i mega męczące, ale są rzeczy, które muszą się rozwijać latami i wtedy przynoszą owoce.
  • Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~nowy [37.30.49.*]
    Gracz, czy zespol ma akcje DDI?
    Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć bo to wiedza pozarynkowa ;)
  • Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~nowy [31.0.60.*]
    jesli nie maja to to jest jakis mankament tej spolki wiec powinni jak najszybciej uchwalic taki program motywacyjny, programisci w gamingu to deficytowa . sprawa...
  • Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-02-01 o godz. 22:33 ~gracz napisał(a):
    > Trolle mają problem, bo ich wieszczone 1.3PLN coś nie chce się pojawić. Ciągle bredzą i aż się by chciało spotkać jedno z drugim i strzelić w pysk, no ale... kozak w necie, a pewnie w świecie to są jakieś słabeusze psychiczne z pryszczami, marną pracą i kompleksami. Niech się meczą. Mi nie żal.
    > >
    > >
    > > DDI a Bloober, hmmm, nawet jeżeli BLO jest akcjonariuszem dominującym to DDI musi wydać grę hit. Wtedy to się będą dziać cuda. Do tej pory bujało mocno w obie strony bo firma szukała swojej tożsamości, ale jestem przekonany, że gdy już gry będą robić według swojego planu to czeka nas historia jak z 11BIT. A dlaczego akurat ta spółka? Bo DDI ma zadatki na wydawcę/producenta z prawdziwego zdarzenia. Świetna ekipa, utalentowani graficy, rozważna strategia i współpraca z największymi. To się wydaje powolne i mega męczące, ale są rzeczy, które muszą się rozwijać latami i wtedy przynoszą owoce.

Mógłbym odwrócić to pytanie naganiaczu, "kupujcie za 2zł taniej już nie będzie, teraz tylko góra". Każda gra DDI jest wieszczona jako hit, a wychodzi jak zwykle że dopiero jak opychają ją za prawie darmo bo jakiś bundlach to zwracają się koszty a i to nie wiadomo, bo przy wampirach ogłosili że połowa się zwróciła a potem nie było już oficjalnego infa. Zrozumcie trolle że teraz nawet zwrócenie gry w 100% nie wieszczy wzrostu kursu... dla akcjonariuszy to za mało i to widać np. po niedawnej premierze Medium Bloobera, wcześniej CDR (chociaz tutaj może nie do końca dobry przykład bo gra była w dniu premiery skopana pod względem technicznym). Ale wygląda na to że akcjonariusze DDI żyją w alternatywnej rzeczywistości :D

• Re: Czy sukces Medium i Bloober wybije DDI? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-02-01 o godz. 19:15 ~leszcz napisał(a):
    > Zadaje pytanie do dyskusji dostaje 4 łapki w dół. Trole już nawet na pytanie reagują agresją. Skąd to się bierze, co tacy ludzie którzy wszystko negują chcą osiągnąć. Chyba tylko to forum służy im, aby leczyć swoje życiowe kompleksy. Zajebista metoda, może jednak taniej będzie iść do jakiego psychiatry. Wasze stękanie i tak nie ma wpływu na kurs a tylko zatruwacie życie innym. Wracając do Bloober team, osiągnęła ich gra spory sukces, dużo się o tym mówi, pokazali że potrafią robić gry na bardzo wysokim poziomie. Jednocześnie są dominującym akcjonariuszem w DDI i nie wierzę aby ich sukces z czasem nie rzutował na wycenę DDI.

Ja zminusowałem a co? bo odpowiedź brzmi nie ma najmniejszego wpływu, osobne spółki, osobne wyceny. I co z tego że jedna posiada udziały w drugiej, to normalne... poza tym DDI nigdy nie osiągnie poziomu Bloobera. Oni nadaja się jedynei to tworzeni kartonowej grafiki 2D z prostymi założeniami mechanicznymi gry.
    Robiłaś kiedyś grę xD ? Widać, że nigdy. Więc wszczym ryj bo serio już mnie irytujesz. Nie masz w ogóle pojęcia o niczym, tylko wkurwiasz.
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.