No tak ale pitolenie ze spółka będzie atrakcyjna szczególnie gdy kupować jej akcje zaczną insajderzy, w sytuacji gdy FF jest na poziomie 5%, to jakis żart.. Oni sprzedać coś w rynek powinni aby spolke upłynnić trochę. Ehh.
Dzisiaj dla zabawy wystawiłem 200 szt po 21 i kurs nagle zszedl niżej, pozniej anulowałem i zaczęło się sprzedawac po 21, następnie wystawiłem znowu 200 po 21 i zeszło poniżej. Wnioski niech każdy wyciagnie sam. Ja dalej mam te wystawione 200szt po 21 dla celów poznawczych. Tak w nawiązaniu do dzisiejszego obrotu.
Ja mam tu malutki pakiecik kupiony po 19 . Kupione na zasadzie kup i zapomnij na dłuższy czas, a jak spadnie to sie zastanowię czy nie dobrać i mi lotto czy w najbliższym czasie bedzie 2 zeta plus czy minus. Widze ze jednak sporo tu niecierpliwych i napalonych to tak wrzuciłem temacik do przemyslenia odnosnie obrotu.
No cóż nie każdy jest takim wspaniałym inwestorem, który zarabia iles procent dziennie caly czas obracając cala swoja kasa "podziwiam" . A tak na poważnie ja na swoje zyski mogę dlugo poczekać.
Nie udało się dzis sprzedac po 21 to może jutro by się tak ustawić na kupno. No cóż pomyślimy Moze sie uda jak cena bedzie dobra. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/prezes-pfizera-otwarcie-obecne-szczepionki-moga-stac-sie-nieskuteczne-na-nowe/nlpcktm
Kolega Ss to jest daytrader. Ze słownika giełdowego: DAYTRADER - gracz który zawiera wiele transakcji w ciągu dnia. Na ogół na każdej stopniowo traci cały kapitał.