• Coraz bliżej celu... Autor: ~LuX [109.241.25.*]
    https://www.wnp.pl/energetyka/psg-wlacza-sie-w-budowe-gospodarki-wodorowej,446949.html
  • Re: Coraz bliżej celu... Autor: ~invest1 [89.228.47.*]
    Wiem ze bedzie dobrz ale martwi mnie czy wszystko bedzie zafakturowane w 4kw czy nie powtorzy cie to samo co w 3 kw ze czesc zlecen nie została zafakturowana a miała przejsc na 4kw.Jak bedzie powtorka z 3kw i nie zostanie wszystko zafakturowane w 4kw to przejdzie na 1kw a to by znaczyło ze nie moze byc ujete w raporcie rocznym i to bylo by bardzo złe.Czas na powolne wzrosty.
  • Re: Coraz bliżej celu...wodór Autor: ~akcjonariusz [87.251.251.*]
    spółka konserwatywnie liczy przychody co jest lepsze dla bezpieczeństwa samej Spółki ale mniej spektakularne w sposobie liczenia przychodów. Łatwo policzyć , ze wiele milionów maja w tzw. przerobieniu prędzej czy później te przychody się odnajdą. Natomiast słyszałem , ze mocno interesują się wodorem i mają nawet brać udział w pracach nad przygotowaniem porozumienia wodorowego – wodorowego kontraktu branżowego. „Wodorowy kontrakt branżowy określi konkretne środki i działania na rzecz rozwoju nowej branży, do realizacji których zobowiążą się podmioty publiczne i przedstawiciele branży. ... stworzy on swoisty plan działania mający na celu budowę gospodarki wodorowej i będzie stanowić kluczowy instrument wykonawczy Polskiej Strategii Wodorowej”.
[x]
GENRG 4,76% 0,18 2024-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.