Kolejny "bohater" nic nie wnoszący do dyskusji o Aforti.
A tak przy okazji dziecinady. Dziś znalazłem naganiającego na Aforti - na forum ACTION, cytuję "Reddit I gamestop – u nas to bedzie spolka Aforti Holding – za misaic 100 zl ttlko patrzcie przy tej plynnosci to kilak sesji"
Dnia 2021-01-31 o godz. 19:55 ~Romano74 napisał(a): > Kolejny "bohater" nic nie wnoszący do dyskusji o Aforti. > > A tak przy okazji dziecinady. Dziś znalazłem naganiającego na Aforti - na forum ACTION, cytuję "Reddit I gamestop – u nas to bedzie spolka Aforti Holding – za misaic 100 zl ttlko patrzcie przy tej plynnosci to kilak sesji" >
"Bohater" jak wielu na wolnym forum, a Ty co wniosłeś tutaj ciekawego do dyskusji ?
Dnia 2021-02-01 o godz. 21:34 ~Stefano74 napisał(a): > Dnia 2021-01-31 o godz. 19:55 ~Romano74 napisał(a): > > Kolejny "bohater" nic nie wnoszący do dyskusji o Aforti. > > > > A tak przy okazji dziecinady. Dziś znalazłem naganiającego na Aforti - na forum ACTION, cytuję "Reddit I gamestop – u nas to bedzie spolka Aforti Holding – za misaic 100 zl ttlko patrzcie przy tej plynnosci to kilak sesji" > > > > "Bohater" jak wielu na wolnym forum, a Ty co wniosłeś tutaj ciekawego do dyskusji ? >
Oprócz wklejania ogólnie dostępnych linków ma się rozumieć :) ? Jakie poważne kwestie poruszyłeś ?