• To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.34.*]
    Raport generalnie jak cały 2020 r. powinien zakończyć się fajnym zyskiem.
    Ja obstawiam za IV kwartał ok 200.000 zł, a za cały rok ok 800.000 zł
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.34.*]
    A środków pieniężnych ok 1.500.000 zł
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Fgdr [5.184.237.*]
    Niby za co ten zysk zero konkretow chyba z tarczy kryzysowej
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.40.*]
    Zobacz jaki zysk Spółka miała za III kwartał i dopiero później zabieraj sie za klepanie w klawiaturę.
    Milczenie jest złotem, ale wiem, że nie wiesz o co chodzi.
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Iutr [5.184.228.*]
    No chyba wlasnie jest odwrotnie. Patrzac takim tokiem to jazda spolka powyzej 100zl powinna byc warta a tak nie jest bo maja zysk kapital perspektywy i umowy
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~prawdziwek [188.146.227.*]
    A ja wam mówię ze będzie strata za 4q.
    Moim zdaniem trochę przespali końcówkę roku uspokojeni ze idzie dobrze i trochę nie skupili się na tech-med-house i Innych projektach długoterminowych, chyba tez za dużo srok chcieli złapać na raz.
    Przyjdzie wraz z raportem otrzeźwienie, cześć drobnicy się pewnie wykruszy rozczarowana strata, grubi dobiorą po taniości, zrobia jakies przetasowania w zarządzie czy RN i wrócą na właściwe tory bo strategia zakłada warranty przy cenie 4-6 pln a żeby do tego dojsc to trzeba popracować trochę i pielęgnować ta strategie.
    Ale może się mylę:)
    Ja w każdym razie czekam żeby dobrać np po 2.3
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~gdfb [94.246.151.*]
    nie bedzie zyskow bo nie ma z czego brak umow kontraktow cokolwiek co by "produkowali" generuja jak dla mnie poki co tylko infa i powietrze
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.1.*]
    To sprzedaj gdfb PKC i pozbędziesz się ciężaru oraz nie będziesz poświęcał swojego drogocennego czasu na pisanie swoich długich merytorycznych wpisów.
    Będziesz miał tym samym więcej czasu na wymyślenie nowych równie inteligentnych nicków.
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Uytv [5.184.214.*]
    Nie musze czekam az dokupie ponizej 2
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.46.*]
    Obudź się wielonikowcu, bo masz koszmary.
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Ecuś [83.8.32.*]
    No to Realnie był najbliżej, reszta gruba pomyłka w prognozie zysku za IV kw.
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Realnie [37.225.40.*]
    Najbliżej byłem co do środków pieniężnych. Co do zysku, mam wtopę. Jednak czytając raport, a w szczególności co do przyszłości, jestem optymistą i wierzę w duży zarobek.
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Prawdziwek [188.147.107.*]
    A to mnie zaskoczyli miło.
    Jest moc.
    I te 14k akcji to nie było zbycie tylko zwiększenie stanu posiadania.
    Pewnie ze nie będzie spektakularnych obrotów od razu bo taki efekt dałby jakiś komunikat o fajnej umowie albo coś z tech med House ale jest moc...
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~Cierpliwy [188.147.107.*]
    Widać po dzisiejszej sesji ze niecierpliwi czekali na raport, żeby były obroty, żeby sprzedać papier na którym siedzieli długo i który kupili bliżej górki.
    A cierpliwi maja okazje dobrać nie powodując wzrostu i mądrze zaczekają na podwojenie wartości
  • Re: To do 12 lutego Autor: ~leszcz [94.101.20.*]
    Dokładnie tak to wygląda. Ewidentnie ktoś spokojnie zbiera utrzymując kurs na stabilnym poziomie.
[x]
SEDIVIO 0,55% 7,34 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.