Zobacz jaki zysk Spółka miała za III kwartał i dopiero później zabieraj sie za klepanie w klawiaturę. Milczenie jest złotem, ale wiem, że nie wiesz o co chodzi.
No chyba wlasnie jest odwrotnie. Patrzac takim tokiem to jazda spolka powyzej 100zl powinna byc warta a tak nie jest bo maja zysk kapital perspektywy i umowy
A ja wam mówię ze będzie strata za 4q.
Moim zdaniem trochę przespali końcówkę roku uspokojeni ze idzie dobrze i trochę nie skupili się na tech-med-house i Innych projektach długoterminowych, chyba tez za dużo srok chcieli złapać na raz.
Przyjdzie wraz z raportem otrzeźwienie, cześć drobnicy się pewnie wykruszy rozczarowana strata, grubi dobiorą po taniości, zrobia jakies przetasowania w zarządzie czy RN i wrócą na właściwe tory bo strategia zakłada warranty przy cenie 4-6 pln a żeby do tego dojsc to trzeba popracować trochę i pielęgnować ta strategie.
Ale może się mylę:)
Ja w każdym razie czekam żeby dobrać np po 2.3
To sprzedaj gdfb PKC i pozbędziesz się ciężaru oraz nie będziesz poświęcał swojego drogocennego czasu na pisanie swoich długich merytorycznych wpisów. Będziesz miał tym samym więcej czasu na wymyślenie nowych równie inteligentnych nicków.
Najbliżej byłem co do środków pieniężnych. Co do zysku, mam wtopę. Jednak czytając raport, a w szczególności co do przyszłości, jestem optymistą i wierzę w duży zarobek.
A to mnie zaskoczyli miło.
Jest moc.
I te 14k akcji to nie było zbycie tylko zwiększenie stanu posiadania.
Pewnie ze nie będzie spektakularnych obrotów od razu bo taki efekt dałby jakiś komunikat o fajnej umowie albo coś z tech med House ale jest moc...
Widać po dzisiejszej sesji ze niecierpliwi czekali na raport, żeby były obroty, żeby sprzedać papier na którym siedzieli długo i który kupili bliżej górki.
A cierpliwi maja okazje dobrać nie powodując wzrostu i mądrze zaczekają na podwojenie wartości