• Term Sheet podpisany Autor: ~happy [31.0.43.*]
    To będzie się działo!
  • Re: Term Sheet podpisany Autor: racjonalista0220 [5.173.9.*]
    Czuje, że teraz długi boczniak pójdzie, chyba ze zaskoczą czymś ciekawym :)
  • Re: Term Sheet podpisany Autor: ~szara_eminencja_ [188.146.36.*]
    Czekamy na akcje z PP , nikt teraz nie będzie podbijał kursu bo nikt nie będzie robił prezentów tym co brali po 40 groni.
    Pozdrowionka
  • Re: Term Sheet podpisany Autor: ~bubuzubu [37.47.56.*]
    No to czekaj. A nie zastanawia cię dlaczego Centurion zrobił w zeszłym tygodniu taki prezent i zbierał z rynku w okolicach złotówki żeby przekroczyć 5%? I czemu A. Górski brał w grudniu po 80 groszy od K. Dzietczenia zamiast złożyć zapis dodatkowy na akcje po 40 groszy, bo nie wszystkie zostały objęte w ramach emisji? Mnie bardzo zastanawia i myślę że mogą czymś zaskoczyć.
    Czy przypadkiem Centurion nie miał ok 2 miesięcy temu powyżej 5% ,a następnie zredukował ?? A to że nie wszystkie zostały objęte to doborze wiem bo wszystkie dodatkowe zapisy mi się zrealizowały.
  • Re: Term Sheet podpisany Autor: ~bubuzubu [37.47.56.*]
    Centurion spadł z progu 5% w związku z rejestracją przez sąd akcji serii B i żeby go ponownie przekroczyć kupowali z rynku.
    Fakt. Prawda.
  • Re: Term Sheet podpisany Autor: ~szara_eminencja_ [37.30.55.*]
    Tak jak już wcześniej napisałem , przed dopuszczeniem nowych akcjji tak samo jak i na dawnym CWA bratniej spółki ,nikt kursu akcji nie napompuje , po po co dawać kapitał tym co brali za 30 ,40 groni ,trzeba jeszcze troszkę poczekać bo też uważam że na tych dwóch spółkach będzie Lux tylko troszkę czasu trzeba. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy z żelaznymi jajami ewentualne akcjonariuszki z żelazną.....
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,24 2026-04-30 12:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.