Dokładnie, może podadzą jakieś nowe info, plany na ten rok. Spółka ma jeden wielki plus jak dla mnie, oni istnieją od lat. Nie pojawili się znikąd, znają rynek, branże. Poprostu teraz korzystają z siły ecommerce.
Możliwe że jak pójdzie raport to wejdą nowi inwestorzy ale silnych wzrostów spodziewam się po wynikach styczniowych raczej, choć to nie idzie przez ESPI więc może nie być szeroko zauważone. Ja tam jestem spokojny o SFD, a emocji i rozrywki szukam obecnie na (GameStop)GME :). Te spadki piątkowe mogły być właśnie wywołane efektem kuli śniegowej po zamknięciu longów przez fundusze spowodowane właśnie przez szukanie pokrycia na shorty na GME.
Dla tego napisałem efekt kuli śniegowej. Ludzie widzą że leci S&P 500, i cała polska giełda to sprzedają mimo że to nie ma logicznego uzasadnienia na małej spółce z newconnect.
Powtórzę się - jedynym problemem SFD w mojej ocenie jest niska rozpoznawalność spółki. Raport powinien wzbudzić zainteresowanie - zwłaszcza kiedy ludziska zobaczą wzrost zysku netto r/r na poziomie kilku tysięcy %. A tak przecież będzie, bo za 2019 SFD miało tylko 2,3 mln zł zysku netto (a w okresie I-IX 2020 9,8 mln zł).
plynnosc zerowa , ludzie po 200akcji kupują sprzedają, bez przejscia na gpw chyba cudów tu nie bedzie... moze espi raport rzeczywiscie cos rozrusza towarzystwo....
papier sobie odpoczywa po ostrym marszu w górę....podobnie było od sierpnia do października - 2 miesiące się boczniakował w przedziale 1,50 - 2 zeta, a potem kolejny wystrzał