Jako ze present zajmie się FV i ten temat nas interesuje jak i cała branża bo przecież wszyscy chcemy zarobic.
Od tygodnia analizuje i nie mam pewności.
Na celowniku jest Rocca,Alda,Advertigo...
Ktoś powiedział ze nawet Synerga...
A może nawet i Devoran a być może
Present24.
Według mnie na rocce wszystko jakby jest klepnięte pod przejęcie ale nie wiadomo czy to nie inna duża firma wejdzie.
Firma z Kanady będzie strategicznym partnerem polskiego koncernu przy budowie morskich farm energetycznych. Zainwestuje 290 mln zł.
W październiku pisaliśmy w „PB”, że najwyższe notowania, jako potencjalny bałtycki partner dla Orlenu, ma kanadyjska firma Northland Power (NP). Piątkowy komunikat polskiego koncernu potwierdza nasze informacje.
Dnia 2021-01-30 o godz. 20:37 ~Dario napisał(a): > Firma z Kanady będzie strategicznym partnerem polskiego koncernu przy budowie morskich farm energetycznych. Zainwestuje 290 mln zł. > > > > W październiku pisaliśmy w „PB”, że najwyższe notowania, jako potencjalny bałtycki partner dla Orlenu, ma kanadyjska firma Northland Power (NP). Piątkowy komunikat polskiego koncernu potwierdza nasze informacje.
Czy tym polskim koncernem może być wspominany tu i ówdzie Elektrim?
Dnia 2021-01-29 o godz. 23:57 ~Adprel napisał(a): > Jako ze present zajmie się FV i ten temat nas interesuje jak i cała branża bo przecież wszyscy chcemy zarobic. > > > > Od tygodnia analizuje i nie mam pewności. > > Na celowniku jest Rocca,Alda,Advertigo... > > Ktoś powiedział ze nawet Synerga... > > A może nawet i Devoran a być może > > Present24. > > > > Według mnie na rocce wszystko jakby jest klepnięte pod przejęcie ale nie wiadomo czy to nie inna duża firma wejdzie. > > > > Jak myślicie????
Alda 87% akcji na Sprzedaż + ( 8,19% ) akcje , które ma Nexity Global, ( akcjonariusze Zieliński i January ) poniżej link....