• Espi Autor: ~Hehe [188.146.34.*]
    Brak kworum, czekamy dalej tylko do kiedy?
  • Re: Espi Autor: ~Jacobb [46.204.33.*]
    Jak się dłużej czeka to lepiej smakuje:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Espi Autor: leser1 [5.184.204.*]
    To teraz ruszą promocje :-)
  • Re: Espi Autor: ~Fritz [185.117.85.*]
    skad taki wniosek, myślisz ze to przypadek ze nie ma kworum, być może koncepcja się zmieniła, być może na ciekawsza, może po prostu coś nie jest dograne, moim zdaniem dalej nic nie wiemy, ale sprzedawaj jak chcesz
  • Re: Espi Autor: ~Dexter [91.192.199.*]
    Powiem bar..my , ktoś sypał bo wiedział że nie będzie uchwalone , teraz zobaczymy jakie ręce mają akcje. Bo ktoś sypał
    A może wytłumaczenie jest banalne . Jest pandemia , ktoś nie dojechał bo nie mógł... i tyle . Jak dla mnie zero stresu . Dobrze ,że jest info co się stało.
    Wniosek stąd że zawsze znajdą się Ci co chcieli zarobić na szybko a teraz będzie ciasno w drzwiach wyjściowych :-)
  • Re: Espi Autor: ~Jurek [5.173.161.*]
    Z procentowego udziału wynika ,że na wzajem nie był obecny p.J.Ciszewski, czy się mylę?
    Też mi się tak wydaje
    Coś chce ugrać. nie zdziwi mnie zbieranie z rynku
  • Re: Espi Autor: ~Kapciak [62.141.199.*]
    Dziś All in Games wypiął się na Fritza, pewnie January musiał zagasić jakiś pożar i pocieszyć chłopaka :)
  • Re: Espi Autor: ~Gambit [185.66.71.*]
    Dzisiaj styczeń dopinał deal na avatrix. Ale czy to jego brakowało na walnym ? Ogólnie szykuje się dobra promocja. Ja zagrałem bardziej ostrożnie i nie dobierałem bo liczyłem na poniżej 40 gr i tym razem maiłem farta bo na zakupy jeszcze będzie czas.
  • Re: Espi Autor: ~Gambit [185.66.71.*]
    Dodam tylko ze tam zrobili to czego obawiałem się tutaj czyli dodrukowali 114 mln akcji po 15 gr :) i kapitalizację maja obecnie koło 200 mln.
    Kurcze, tych tematów jest tak dużo że zapomniałem o Avatrixie, a też tam siedzę :-)
    I tam też szykuje się promocja :-)
  • Re: Espi Autor: ~Fritz [185.117.85.*]
    chyba zbytnio się ekscytujesz, uważasz ze to przypadek? Być może na ostatnia chwilekoncepcja jest modyfikowana....wciąż nie wiadomo jak EKIPA ma wejść na giełdę? Poprzez która spółkę?
  • Re: Espi Autor: ~nowy [31.0.88.*]
    T-bull?
  • Re: Espi Autor: ~Jacobb [80.187.112.*]
    Z Tbullem mają jakąś umowę ramową ale układanka chyba się jeszcze nie skończyła i wczoraj brakło Styczniowi czasu na wszystko . Avatrix został grubo wyceniony dlatego taki dodruk ale nie ukrywam trochę zaskakujący. Ciekawy czas się zapowiada . Zobaczymy w poniedziałek jak zareaguje akcjonariat Avatrixa:)
    Moim zdaniem poszedł po bandzie. Na walne one mógł wysłać pełnomocnika
  • Re: Espi Autor: ~Fryc [185.117.85.*]
    Deal z tbulem jest na 2 gry, nie ma mowy o zaangażowaniu kapitałowym Ekipy, ewentualnie JC, Ekipa szuka pleców do wkroczenia na gpw, być może w ostatniej chwili decyzje się pozmienialy i nie Dust/nie tylko Dust wejdzie poprzez inwestycje ale też Ek....Takie przemyślenia, nie wierzę natomiast w fakup tylko o kurde za mało mamy głosów czy nie dojadę bo śnieg pada, raczej nie ten poziom, myślę że stabilnie do celu
    A może stwierdzili ,że było za małe zainteresowanie Inwestycjami na GPW ze strony akcjonariuszy i teraz podkręcą czymś je ( jakieś espi pójdą... ) i dopiero wtedy zrobią WZ. Teorie można snuć różne. Czas pokaże
    Jakub co sądzisz o tym..... Skoro akcje nie są jeszcze umorzone to wchodzą w kworum czy nie, bo jak tak to było, tylko jak w tym momencie je umorzyć. Wg espi tych akcji nie ma i brakowało ciszaka. Czyli kworum to ok 27mln akcji , bez niego było ok 15mln akcji
    Dex kilkukrotnie próbowałem to liczyć i nie mogę z tym dojść do ładu:)
    Praktycznie powinno już ich nie być a są i to jest zastanawiające
  • Re: Espi Autor: ~Diaoo [188.146.34.*]
    Ekipa jest ciągle w grze, może być w kilku spółkach Advertigo, Vabun, Easycall, a może i tu. Jest jeszcze Saule, które też może być w któryś z tych spółek lub innej.
  • Re: Espi Autor: ~Czat [46.134.160.*]
    Ja bym tu wszedł Szorciarz pl dawaj czat obczaj
[x]
GAMEDUST -3,50% 0,07 2025-10-30 14:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.