• Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~Greg [193.218.176.*]
    Zawsze śmieszy:)
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~Qwerty [5.184.19.*]
    Frajerzy co nigdy nie kupili wystąp
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~luis [83.11.78.*]
    Lepiej być frajerem bez akcji jak frajerem z paltkiem po 35 !
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~Nowicjusz90 [37.47.147.*]
    Nie rozumiem waszego wylewu emocji zbędnych o głupie 2-3zl na aukcji. To tylko 10% do aktualnej ceny. A tu od razu burza zw ubrani. Jak cena była za 20-25 to rozumiem.
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    A czego tu nie rozumiesz? Bólu d#py ? Przecież to takie typowe! Gdy ktoś zarabia to takie typy ogryzają pazury ze złości, gdy będzie tracił to jest dopiero fajna sprawa i od razy wyłażą ze swoich nor!
    link 
    Tym bardziej, że tak działa rynek akcji, ktoś musi stracić by zarobić mógł ktoś. Pomyśl, jak spaczony trzeba mieć łeb,żeby latać po forach spółek i cieszyć się z cudzej krzywdy....
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~fioo [83.11.78.*]
    Dnia 2021-02-03 o godz. 12:21 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > A czego tu nie rozumiesz? Bólu d#py ? Przecież to takie typowe! Gdy ktoś zarabia to takie typy ogryzają pazury ze złości, gdy będzie tracił to jest dopiero fajna sprawa i od razy wyłażą ze swoich nor!
    >link
    > Tym bardziej, że tak działa rynek akcji, ktoś musi stracić by zarobić mógł ktoś. Pomyśl, jak spaczony trzeba mieć łeb,żeby latać po forach spółek i cieszyć się z cudzej krzywdy....

Uważaj żeby ciebie d#psko nie rozbolało bo rębią równo :))
    @fioo
    O moje dupsko ty się nie boj.... Średnia która jest poza twoim ę! O swoja psychikę już tak! Co zakupisz walora to cię d#mają i potem tylko trollowanie zostaje... Gdzie byłeś przez ostatnie dni? Strasznie ciasno było chyba w tej norce w której siedziałeś :)
    @fioo
    O moje dupsko ty się nie boj.... Średnia którą mam jest poza twoim zasięgiem! O swoją psychikę już tak! Co zakupisz walora to cię d#mają i potem tylko trollowanie zostaje... Gdzie byłeś przez ostatnie dni? Strasznie ciasno było chyba w tej norce w której siedziałeś :)

edit: post poprawiony
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~fioo [83.11.78.*]
    Nie ma postu bez d#psko
    Zbok jaki czy co ?!
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    b-cz
    po co karmisz tych flimonów?
    szkoda czasu i nerwów...
    @Fanpli
    trochę mi szkoda chłopa. Co on winien jak nie rozumie banana. Na MCi w plecy i żółć, tu w plecy i żółć. pewnie na innych perłach to samo. Tak z czystej ludzkiej empatii szkoda mi trolla. Odpowiadam aby nie był sam w tej swojej norce i po zakończeniu korekty i próbie wyrwania akcji od twardego akcjonariatu gdy kurs ruszy na nowe lokalne szczyty on znowu będzie się topił w żółci niech wie że akcjonariat PLI o nim myśli :)
    Przeczytaj swój pierwszy pościor myszko z kuchennej norki :) Masz swój czas podczas korekty. możesz błyszczeć :) Potem znowu norka ci zostanie :)
  • Re: Ubrani po 35 wystąp! Autor: ~Nowicjusz90 [85.221.159.*]
    btw., Jaka to korekta skoro wróciło z powrotem na cene 30zł? korkta to była jak z 34-35zł Spadło i trzymało 32z . teraz po prostu wróciło na opór 30 zł.. znowu !...? spekula się nami bawi ?? , a my tak kwitniemy od dwóch lat. Troche mi cierpliwośći zaczyna brakować. Mimo że jestem na plusie to czekanie na kolejnego świetego mikołaja mi się nie uśmiecha jak tyle wzrostów do okoła..:( smutne

No wg mnie korekta. Spadek z 34 na 30zł. Pełno wzrostów wokół... Pełno spadków także.... Powodzenia życzę po co się męczyć.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.11.78.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Krak [83.24.91.*]
    Mówiłem - góra -dół, góra-dół. Ale pod koniec roku powoli dojdzie do 100 zł, jeśli kolejne kroki strategii będą realizowane. Tako Wam Krak powiada :)
[x]
PLATIGE -4,44% 5,60 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.