nie - bedzie spadkowy boczniak. Musisz wziac pod uwage rezerwy na frankowiczow - poczytaj jakie to sa obciazenia dla bankow. Kruk wprawdzie teraz hipo nie kupuje bo skoncetrowal sie na detalicznych niezabepieczonych ale spadajace wyniki bankow oznaczaja ze beda oczekiwac wyzszych cen za portfele detaliczne.
tak ale wg mojego scenariusza.... cofka do 148 lub wybicie do 175 zl. I stalo sie ... teraz podkrecic obroty ponad mierne i mamy droge na 187 zl otwarta
w ub tygodniu nieudana proba wybicia - 180 zl nie od osiagniecia. Stad ten powrot do 175 zl. Jesli zlamane bedzie 175 zl w dol to rozpocznie sie korekta i aby byla pedzaca = gleboka ale szybka. Jutro sie rozstrzygnie - najwazniejsze jest rozstrzygniecie kredytow CHF
hulalem na ski i nie sledzilem notowan na cito.Wybicie na 184 zl 100% falszywka.Obrot 3x wiecej od sredniej ktos podbil i wyszedl. Jestem w tzw kropce technicznie 175 obronione. Ale ktos potrzebuje gotowki i wybija na falszywce. Nie sciemaniaj- wole korekte w locie niz czolganie., Obstawiam na jutro plasko odchylenie max -2% na +1%.
mam prosbe aby nie skakac sobie do oczu jest fajna wymiana mysli. Sytuacja jest ciekawa - 175 wybronione bardzo szybko , 195 zl okazalo sie oprem nie do przebicie w drodze na 200 zl . Powrot na 178 zl kluczem do dalszej wspinaczki w oczekiwaniu na wyniki : 1. finansowe Kruk 2. rezultat glosowan na WZA bankow nad propozycja KNF w sprawie "frankow" . Jesli ta propozycja przejdzie bardzo zmieni bilanse oraz strone pasywną - zakladajac ze zmieni sie waluta kredytu.
mam prosbe aby nie skakac sobie do oczu jest fajna wymiana mysli. Sytuacja jest ciekawa - 175 wybronione bardzo szybko , 195 zl okazalo sie oprem nie do przebicie w drodze na 200 zl . Powrot na 178 zl kluczem do dalszej wspinaczki w oczekiwaniu na wyniki : 1. finansowe Kruk 2. rezultat glosowan na WZA bankow nad propozycja KNF w sprawie "frankow" . Jesli ta propozycja przejdzie bardzo zmieni bilanse oraz strone pasywną - zakladajac ze zmieni sie waluta kredytu.