• Pytanie do bardziej doświadczoncyh Autor: ~Nowicjusz90 [85.221.159.*]
    Koledzy z forum pytanie mam, jako niedoświadczony gracz na NC zastanawia mnie fakt przy dzisiejszym otwarciu PLI pokazywało widełki max -35,70 zł. Aktualnie dotarliśmy do tego punktu po kilku godzinach notowań. Wszystkie limity Kupna i Sprzedaży zrobiły się na PKC. Mógł by mi ktoś to wytłumaczyć z czego to wynika ?

Z góry serdecznie dziękuje

• Re: Pytanie do bardziej doświadczoncyh Autor: ~nowy [85.221.135.*]
    z popytu
  • Re: Pytanie do bardziej doświadczoncyh Autor: ~Cinek [83.23.142.*]
    nie wiem czy to jest jakiś wyrafinowany trolling, ale jeżeli nie to odpowiadam. 35.70 to są górny widły dzisiaj, kurs został wstrzymany i równoważony
  • Re: Pytanie do bardziej doświadczoncyh Autor: ~Nowicjusz90 [85.221.159.*]
    dziękuje za informacje, czyli powyżej tego kursu 35.70zł nie może urosnąć bez wstrzymania i zrównoważenia popytu i podaży ? Dopiero później może ruszyć na północ . ? ( rozmawiamy o jednym dniu notowań oczywiście.).
  • Re: Pytanie do bardziej doświadczoncyh Autor: ~Cinek [83.23.142.*]
    Danego dnia notowań są wyznaczane widełki statyczne których nie da się przekroczyć. Kurs jest wtedy wstrzymywany na kilka minut czasem godzin i jeżeli nie jest możliwe obliczenie nowego tko mieszczącego się w starych widełkach, mogą zostać podane nowe widełki po wznowieniu notowań, np kurs może wtedy przebić górne widły i dojść do poziomu nowego ograniczenia (podwójne górne widły), zwykle nie ma co liczyć że kurs przebije górne ograniczenia danego dnia notowań
[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.