• coś tu jest nie tak?! Autor: ~Zen [31.60.20.*]
    ubierają w bezcenne akcyjki na tych poziomach, dziwne to bardzo?
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~Figo [163.158.230.*]
    Wszystko jest tak jak powinno czyli inwestor jeszcze nie zebrał wszystkiego od zniecierpliwionych w czym zarząd bardzo mu pomaga . Jesteśmy na wsparciu prawego ramienia jak wybijemy opór na 35,40 jest szansa na atak ostatniego lokalnego szczytu a następnia bitwa powinna się rozegrać w okolicach 50 zł . A to wszystko zależy co pokażą czapeczki .
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~Mortimer [89.64.77.*]
    poczekaj czyli inwestor nie zebrał jeszcze akcji a juz ogłaszają sprawę ? I nic ci tu nie dzwoni ? :-)
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2021-01-29 o godz. 09:51 ~Zen napisał(a):
    > ubierają w bezcenne akcyjki na tych poziomach, dziwne to bardzo?

jedyny myślący .. :) :)
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: hiobownik [79.191.165.*]
    O ktoś pomyślał brawo brawo
    bardzo dawno juz tu nie było takiej nagonki ... :) :)
    To jest dopiero początek wzrostów i nic tu nie da zaklinanie rzeczywistości .
    Dnia 2021-01-29 o godz. 18:01 ~Figo napisał(a):
    > To jest dopiero początek wzrostów i nic tu nie da zaklinanie rzeczywistości .

dokładnie to jest początek wzrostów ... :) :)
    tak wygląda pełny arkusz zleceń kupna - popyt jest szalony - 4 316 szt.

link

tak wygląda arkusz zleceń sprzedaży tylko do 38 zł czyli na przestrzeni + 15 %
    - po prostu nikt tego nie chce sprzedawać do tych 38 zł tylko 22 282 szt. :) :) :)
    po prostu szalona AKUMULACJA papieru :) :)

link 
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~sko [188.146.165.*]
    A co tak tłumaczysz i naginasz na spółkę? Arkusz zleceń ma zniechęcić do kupna, a zachęcić do sprzedaży i tyle.
    Dnia 2021-01-29 o godz. 19:38 ~sko napisał(a):
    > A co tak tłumaczysz i naginasz na spółkę? Arkusz zleceń ma zniechęcić do kupna, a zachęcić do sprzedaży i tyle.

OK .. czyli rozumiem że te 3690 szt na pierwszych pięciu półkach sprzedaży leży tam bo nikt nie chce aby zostały kupione
    nie mam pytań już wszystko rozumiem ... :) :)

• Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~sko [188.146.163.*]
    Nie udawaj takiego naiwniaka, za często się produkujesz - Samarytanin?
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~tłumik [188.146.38.*]
    Ciekawe co pokażą w kolejnym raporcie?!
    ;)
    Dnia 2021-01-29 o godz. 20:57 ~tłumik napisał(a):
    > Ciekawe co pokażą w kolejnym raporcie?!
    > ;)

cuda jak zawsze ..cuda .. :) :)
    na pewno nie chcę mieć ich akcji przed jego publikacją ... i lepiej nich zaznaczą sobie datę publikacji aby znowu nie zapomnieli jak potrafią ..:bo znowu będzie zawieszenie :) :)
    Ghost-man A Kiedy będzie raporty ? Za dwa miesiące i do tego czasu sporo może się wydarzyć, zajmij się lepiej techniką bo z tego co widzę to masz pojęcie ale co do fundamentów nie ogarniasz tego co się teraz w spółce dzieje .
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2021-02-01 o godz. 12:50 ~Figo napisał(a):
    > Ghost-man A Kiedy będzie raporty ? Za dwa miesiące i do tego czasu sporo może się wydarzyć, zajmij się lepiej techniką bo z tego co widzę to masz pojęcie ale co do fundamentów nie ogarniasz tego co się teraz w spółce dzieje .

ich obecne fundamenty sa takie same jak były nazywają się - OBIETNICE i DOTACJE ... chociaż teraz pozostaną już tylko OBIETNICE bo dotacje się skończyły o czym mówił prezes w wywiadzie ostatnim .. 15 poznamy kolejne fundamenty, czytaj fakty - ilość pobrań ich gier i monetyzaję z nich - czytaj podstawowa działalność spółki
    nikt ze starych akcjonariuszy już się nie daje nabrać na te bajery w raportach, tylko "świeży kapitał" i takich właśnie tu potrzeba aby to upłynnić najtwardsi przerobili to bardzo wnikliwie w 2019 roku od 35 zł do 11,50 zł te same "obiecanki cacanki", osobiście gram na tej spółce od 2018 roku więc troszkę poznałem na co ją stać
    w 2019 było sporo dotacji które pokrywały koszty w pewnym stopniu, w 2020 były dotacje i sprzedaż akcji THD, w 2021 pozostały już tylko bajery, swoich akcji już nie mają na sprzedaż chyba że zrobią nową emisję - powodzenia z nią, THD pozostały resztki :) :) pożyjemy zobaczymy czwarty maja pokaże kto miał rację czy Ty wróżąc 50 zł czy ja wróżąc 16,50 - 15,30 zł, każdy z nas może się mylić to tylko giełda :) :) :)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~Marker [83.29.89.*]
    Spadki, myślę że jutro w granicach ok 10-15 %
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: elektrochemik [77.254.4.*]
    Chyba nie do tego kubka spojrzałeś, jak wróżyłeś z fusów.
    Też bym chciał kupić po 16 zł ale niestety sam z siebie kurs nie zawedruje w te rejony, jest na to mała szansa ,być może w przypadku krachu na globalnych rynkach tak jak to było z wirusem. Uważam tą wróżbe za mało prawdopodobną . Ja gram z doleko ustawionym stop losem (W logicznym miejscu) jak ma spaść to spadnie ale nie dam się nabrać na te ich sztuczki . Czekam co pokażą czapeczki wtedy będzie można podjąć decyzję tyle w temacie .
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2021-02-01 o godz. 23:43 ~Figo napisał(a):
    > Też bym chciał kupić po 16 zł ale niestety sam z siebie kurs nie zawedruje w te rejony, jest na to mała szansa ,

ja nie powiedziałem że chcę kupić po 16 ..."wróżę" tylko że tam kurs zawędruje :) :) czy kupię i po ile tego nie wiem jeszcze, na pewno nie interesuje mnie obecna cena ...jak zawsze będę polował gdzieś tam na odbicie w trakcie lotu w dół aby wyrwać swoje zaplanowane procenty ...

• Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Do mnie zaglądał?
  • Re: coś tu jest nie tak?! Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Samemu się ubieramy..
[x]
TBULL 4,69% 4,46 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.