• Moja teoria Autor: ~foreman [188.146.33.*]
    Zaznaczam ,że nie jest to rekomendacja .Uważam,ze wkrótce dojdzie do radykalnych zmian w Hurtimex i wcale nie chodzi tu o otwarcie galerii ,bo i przy otwartych sklepach, Zarząd nie dawał sobie rady.Myslę,że może tu być przejęcie,oczywiście w porozumieniu z Zarządem -dlatego tak zareagowali na nagły wzrost wyceny rynkowej akcji.Nie tak miało być.Czyli recepta jest prosta.Kupić i za miesiąć,kwartał ,rok,sprzedac za 1 zł i cieszyc sie z ponad 100 % zysku
  • Re: Moja teoria Autor: ~Molibden [37.130.62.*]
    Czyli to taka wróżba, jak zwykle na hurtimexie tylko to pozostaje. Bez spekuły 40 grosz ciężko będzie przebić
  • Re: Moja teoria Autor: ~gurol [92.40.170.*]
    Nie yerdol już bo tych akcji do 60gr to jest za max 100 tys zł wiec to 1/10 tego co obrócili jakies 7-10 sesji temu. nie musi dziś, moze w poniedzialek znowu 5% i potem kolejne 8% itd i bedziemy na 53gr gotpwi do ostrego ruchu.
  • Re: Moja teoria Autor: ~Molibden [37.130.62.*]
    Sam się yerdol. Chłopie byłby ruch to by powystawiali na S a teraz po co? Zawsze tak jest po co straszyć. Dziecinada to liczenie ile jest papieru powystawiane na bezruchu. Ten papier to tylko dobre info, spekuła. Napewno nie AT bo tu są same emocje
[x]
HURTIMEX -3,91% 0,17 2026-05-08 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.