Po silnym rajdzie w 2020r. bieżący rok, jak na razie, okazuje się się dla kursu złota słaby. Po zaliczeniu historycznego rekordu 2060 USD za uncję obecny kurs nie ma na razie siły rosnąć i praktycznie buksuje w miejscu. Co dalej? Na razie raczej trend boczny a później większe wybicie. Tylko w górę czy w dół?
Zobaczymy co będzie w 2022 roku myślę, że złoto w końcu wybije. Ja wolę lokować oszczędności w metale fizyczne i w mennicy skarbowej stale je dokupuje.
Co do zakupu złota to śmiało mogę polecić Mennicę Skarbową. Ostatnio mąż tutaj kupił sztabkę i byliśmy mile zaskoczeni, ponieważ dostawa okazała się praktycznie natychmiastowa, więc na pewno jeszcze nieraz powtórzymy zamówienie
Będzie wybicie do góry wcześniej czy później, dla mnie okey bo mogę sobie dokupować kolejne złote monety w mennicy skarbowej a i tak to inwestycja na kolejne 10 lat.
Akurat ja od jakiegoś czasu zamawiam złoto tylko w Mennicy Skarbowej. Oferta jest bardzo dobra, na dostawę zamówienia też nie muszę długo czekać, więc mogę polecić to miejsce z czystym sumieniem
Co do złota to ja właśnie planuję je kupić w Mennicy Skarbowej. Faktycznie tutaj wybór jest bardzo obszerny i przede wszystkim zamówienia są tutaj bardzo szybko realizowane
Co do zakupu złota to Mennica Skarbowa jest dobrym wyborem, tutaj obsluga ma świetne podejście do klientów, a do tego usługi realizowane są na wysokim poziomie