Zwróćcie uwagę na podstawione koszyki na K w arkuszu, dawno nie widziałem takiej kolejki.
Na wykresie zapowiada się kolejny poziom.
Jakby nie było wartość rynkowa udziałów BVT to na dzień dzisiejszy 7,5 mln czyli o 1 mln mniej niż kapitalizacja KUPCA.
A gdzie jeszcze kapitał zapasowy 9mln na skup akcji własnych, biurowiec i pozostałe aktywa?
Giełda wycenia przyszłość, to na ile wyceni OZE i nowe technologie skoro puste skorupy do przejęcia wyceniane są na ~20-40 mln?
Tradycyjnie czas pokaże, byle by wytrzymać do tych poziomów.
Dla kapitalizacji 40mln akcja KUPCA będzie kosztować ok 9 PLN.
Dojdzie tam?
Trudno jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie. Zawsze zas jest tak ze jak na jakis walor jest moda to stopniowo rosna wolumeny. Tu zas mamy je mizerne. Pozostaje czekac az ktos wiekszy postanowi rozbujac tego Kupca. Pozdrawiam
Racja, wolumeny słabe ale wraz informacjami odnośnie nowej strategii powinno się to zmienić.
Moje pytanie z poprzedniego posta można zaliczyć raczej do retorycznych, lub skierowac do wróżki.
Jeśli pójdą dobre, mocne infa, to mały ff zrobi swoje i będzie wysoko, czego sobie i Wam życzę.
Od kilku dni widać akumulację. Wstawiane po 2 / 3 tys. sztuk. Podnoszone, przestawiane wyżej limity. Komuś się spieszy. Bardzo trudno tutaj kupić cokolwiek większego i raczej gra musi być przeniesiona wyżej tak aby było więcej chętnych do oddania akcji. Myślę że jak wybijemy szczyt to więcej osób będzie chętnych żeby oddać. Ja szukam swojej okazji w okolicach 1.60 może 1.65 i mam nadzieję że nie będę musiał kupować z podaży w trakcie wybicia.
Sytuacja jest ciekawa bo informacje które spółka KUPIEC publikowała w związku ze zmianą przedmiotu działalności, powinny mieć ciąg dalszy.
Bardzo podobna sytuacja jak na spółce OUTDOORZY, tam konsekwentnie od kilku tygodni wybierany jest FF i spółka skokowo powinna na znikomej płynności zmienić pułap na kilka razy wyższy. Plus podobny case ze zmianami właścicielskimi.
Nie wykluczone że jeszcze coś Ci wpadnie poniżej 1,70 Ale nie sądzę że będzie to więcej niż kilkaset szt.
Trochę ja goniłem kurs i wczoraj nasypali ale już powyżej 1.80.
Ja skończyłem dobieranie, choć potencjał do wzrostu widzę bardzo duży, ale jednak dywersyfikacja musi być.