Czy ja dobrze widzę, że świeca korpusem jest poza linią trendu wzrostowego? To niby sygnał, że będzie spadać. Ale z drugiej strony fundamenty są tak silne. No i mamy świecę zawahania. Oby jutro popyt pokazał siłę. Nie chce mi się wierzyć, by huknęło nas na dół. Potrzeba napływu kapitału.
Gdyby nie to sztuczne zbicie z 20 na 19,4 na fixie to byśmy linii trendu dołem nie przebili. Jutro ważna sesja. Z drugiej strony, nie za bardzo widzę zastosowanie AT do spółki, która ma FF na poziomie 4/5%. Jedno ESPI i cała AT idzie w las.
Po pierwsze ja tutaj nie widzę przebicia linii trendu wzrostowego(kurs najniższy zatrzymał się na linii ograniczającej dolnej). Po drugie powstała świeca doji z długim cieniem dolnym też jest sygnałem do kupna. Plus oczywiście fundamenty.
Przestań pisać głupoty już wam udowodniłem, że premię dostała tylko kadra kierownicza i zarząd. Pominieto pracowników niższego szczebla oraz akcjonariuszy co oczywiście spowodowało gwałtowny spadek cen akcji i spadek zainteresowania walorem co pozbawia dochodów akcjonariuszy. Dlatego panie prezesie obserwujemy tutaj kompletny marrazm.
"W dniu 3 listopada 2020 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę w sprawie pozytywnego zaopiniowania wniosku Zarządu Spółki dotyczącego utworzenia systemów premiowych na lata 2020-2021 dla kluczowych osób z kierownictwa Spółki oraz jej pracowników" To z raportu kwartalnego, więc przestań pisać debilizmy i wypad na innogene które ma mniejsze obroty i padnie zaraz po skończeniu pandemii.
Tutaj kurs nurkuje, bo nie ma info o zamówieniach, będzie info + raport Q4 to się podniesie, ale i tak nie na to czekam, tylko na info o cząsteczkach i kamieniach milowych jak na ORT, to się liczy.
Poszukaj sobie artykułów prasowych w jaki sposób ta uchwała została zrealizowana. Podawałem już tutaj link i nie zamierzam robić tego po raz kolejny. Jak ktoś chce to sobie znajdzie. ponadto uważasz że pominięcie akcjonariuszy w dziale w zyskach jest w porządku? A skąd mają te zyski? Skąd wzieli pieniądze na inwestycje?...
Pieniądze na inwestycje wzięli z pandemii mistrzu. Nie z emisji na przykład. Dostali też dofinansowanie... I proszę zobaczyć FF. Myślisz, że to z naszej kasy te projekty??? Ojjj
Ja nie czuję się olany olany bo mam akcje od marca:) A Ty nie potrafisz znieść korekty i jesteś niecierpliwym człowiekiem:P miałem dzisiaj wyjść bo mam inny target, ale zostaję:)
To ty mnie rozbawiłeś teraz lepiej od Bareji:))) Przeżyłem Ronaldo, bo trolował wtedy w marcu kwietniu podobnie jak generał smolasty teraz... By the way
Tutaj, ale musisz sobie golasie wykupić dostęp do Pulsu biznesu. Link jest w temacie " jest ktoś to w stanie wytłumaczyć". Ostrzegam cię również, że jeżeli nie umiesz się zachować jak dżentelmen i nadal będziesz mnie obrażać to zapuka do ciebie Rychło policja. Nowa ustawa w tym zakresie obowiązuje od 1 stycznia radzę ci to sprawdzić.
Ty dzentelmenie wielonikowy, a akurat mam dostep do pb i jakos nie widze w tym artykule potwierdze nia Twojej tezy ze premie tylko dla zarzadu poszly, za to dostrzeglem ze jestes wielonikowy adi vel freddy takze nie strasz policja bo raczej to Twoje trolowanie na spadek pod paragraf podpada. Z Bogiem.
Adi, nam nie chce się już z Tobą dyskutować. Podawaliśmy Ci już wiele argumntów obalających Twoje twierdzenia i nie chce się nikomu tego powtarzać. Jak chcesz się dowiedzieć więcej to sobie poszukaj... Starasz się przeforsować swoje dyrdymały i szukasz dziury w całym... i uważaj abyś nie trafił na dziurę Stolca, bo różowo nie będzie. Żegnaj!
Przecież 95 % akcji ma prezes ,więc całą dywidendę i tak by zgarnął. A tak podzielił się z zarządem i pracownikami. Należy się załodze ,bo na to pracują ,a ty jesteś zawistny.
Idź na inno tam cena atrakcyjna i nie dzielą zysku ,bo nie mają z czego ! :))