Siemka, fajna sesja dzisiaj się zapowiada, trzymam już 4 rok akcje i prędko nie oddam mimo że 50% do przodu. co do emisji to jeżeli będzie z prawem poboru to pozytywne info. Powodzenia wszystkim
Ja od 2017 roku jestem, dokładnie od infa, że dogadali się z Netflixem co do sprzedaży praw do Wiedzmina, i tak pod tego Wiedzmina tu zostałem podkręcony wcześniejszymi zarobkami na CDR pod premierę Wieśka III Trochę w międzyczasie uśredniałem. A szczerze mówiąc to spółka na której najdłużej się zasiedziałem i wciąż lekko w plecy jestem , ale że miałem dobrą passę w gamedev,,a ostatnio na tzw. spółkach covidowych to się mało już interesowałem co się tutaj dzieje I tak z sentymentu wciąż tu jestem choć po ostatnim info nadzieja na 3-cyfrowy wynik znowu odżyła :D
Uszanowanie dla Wszystkich !!!
Witam w w kolejnym roku Drodzy Serdeczni Umiłowani .
Stawiam się gotowy i zapalony pełen gazów ,wzdeć by wspierać Was mym duchem
w czasie sesji sporo poszło po 33 zeta w obie strony czasem są niewielkie zleconka cóż, nie każdy jest mocarzem pomimo to obroty całkiem przyzwoite ponad 11 tys sztuk
właśnie przeglądałem pełen arkusz zleceń na PLI i uderzyło mnie jak mało jest akcji wystawionych na sprzedaż. Wystarczy wykupić 19k akcji żeby kurs urósł do 80 PLN (gdzie w piątek był obrót 120k akcji). W każdej chwili można spodziewać się wystrzału, wystarczy głupi post na fb albo jakieś korzystne info od spółki. Natomiast poziomy 30zł-33zł są bezpieczne, historycznie jak kurs spadał poniżej 30 PLN to była świetna okazja do kupna(nawet jak PLI miało dużo gorsze wyniki finansowe niż obecnie).