Dzisiaj kurs huknął na 0,47 czyli bardzo blisko strefy którą wyznaczyłem 0,45-0,40 Jednak popyt natychmiast się uaktywnił. Powoli dno w rejonie 0,50 ulega "utwardzeniu" i robi się solidne wsparcie. SMA 45 trzyma spadki, choć nastąpił kolejne przebicie w trakcie sesji spowodowane lekka panika po wczorajszym -2,6% w USA
Dla przypomnienia proszę przeczytać jeszcze raz watek z 21.01.2021
Mam prośbę do specjalistów od startów rakiet, napiętych cięciw, kosmosów, zwał, armagedonów, sterników oraz osobników plujących chamstwem z czystej potrzeby plucia (rozgrzane czerepy, ujadanie, debile itd.) o powstrzymanie się od zabierania głosu na tym wątku. I tak nie wniesiecie niczego wartościowego do dyskusji, bo nigdy tego nie robicie.
Od siebie dodam, że kurs konsoliduje się tworząc coś na kształt flagi. Czy dobrym sygnałem do zajęcia pozycji będzie np. sygnał kupna MACD (na dziennym)?
Dnia 2021-01-29 o godz. 12:07 ~asdf napisał(a): > tak z ciekawości, patrzysz też jakkolwiek na fundamenty tej firmy? czy cokolwiek się tam dzieje? > czy raczej samo AT cie interesuje?
Tylko wykresy, ponieważ da się to szybko analizować, a fundamenty przy setkach firm nie są do ogarnięcia dla pojedynczego spekulanta jakim jestem.