• Podoba mi się obrona 50 Autor: korbatechnikat [83.142.158.*]
    Dzisiaj kurs huknął na 0,47 czyli bardzo blisko strefy którą wyznaczyłem 0,45-0,40
    Jednak popyt natychmiast się uaktywnił.
    Powoli dno w rejonie 0,50 ulega "utwardzeniu" i robi się solidne wsparcie.
    SMA 45 trzyma spadki, choć nastąpił kolejne przebicie w trakcie sesji spowodowane lekka panika po wczorajszym -2,6% w USA

Dla przypomnienia proszę przeczytać jeszcze raz watek z 21.01.2021

https://www.bankier.pl/forum/temat_ciekawy-rejon,43692329.html

Miłego wieczoru
  • Re: Podoba mi się obrona 50 Autor: korbatechnikat [83.142.158.*]
    Mam prośbę do specjalistów od startów rakiet, napiętych cięciw, kosmosów, zwał, armagedonów, sterników oraz osobników plujących chamstwem z czystej potrzeby plucia (rozgrzane czerepy, ujadanie, debile itd.) o powstrzymanie się od zabierania głosu na tym wątku.
    I tak nie wniesiecie niczego wartościowego do dyskusji, bo nigdy tego nie robicie.
  • Re: Podoba mi się obrona 50 Autor: ~Chico_bon_bon [80.238.108.*]
    Od siebie dodam, że kurs konsoliduje się tworząc coś na kształt flagi. Czy dobrym sygnałem do zajęcia pozycji będzie np. sygnał kupna MACD (na dziennym)?
  • Re: Podoba mi się obrona 50 Autor: ~Ketjow [85.221.153.*]
    Wzrosty spowodować może zablokowanie krótkiej sprzedarzy(pożyczanie akcji)kupojac masowo akcje przez inwestorów indywidualnych
  • Re: Podoba mi się obrona 50 Autor: ~asdf [157.25.200.*]
    tak z ciekawości, patrzysz też jakkolwiek na fundamenty tej firmy? czy cokolwiek się tam dzieje?
    czy raczej samo AT cie interesuje?
  • Re: Podoba mi się obrona 50 Autor: korbatechnikat [83.142.158.*]
    Dnia 2021-01-29 o godz. 12:07 ~asdf napisał(a):
    > tak z ciekawości, patrzysz też jakkolwiek na fundamenty tej firmy? czy cokolwiek się tam dzieje?
    > czy raczej samo AT cie interesuje?

Tylko wykresy, ponieważ da się to szybko analizować, a fundamenty przy setkach firm nie są do ogarnięcia dla pojedynczego spekulanta jakim jestem.
[x]
BIZTECH 10,53% 0,21 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.