• Porażka Autor: ddc88 [89.70.1.*]
    Wiszę tutaj już ponad pół roku, ale mówiąc prawdę w oczy to zakup jej muszę zmienić z kategorii SZANSA na kategorię PORAŻKA. Pół roku to jednak trochę czasu a spółka od tego czasu tylko spada. IV kwartał, który miał być najlepszy był słaby w czasach, gdy firmy kurierskie mają swoje 5 min, nowe umowy nie mają żadnego przełożenia na kurs akcji, a obroty jak w sklepie z piaskiem na pustyni. Jeżeli wejście na główny rynek tego nie ruszy to już chyba nic. Jakie WY macie odczucia ?
  • Re: Porażka Autor: ~racjonalista_znany [78.11.203.*]
    Odczucia takie, że cierpliwość popłaca.
    A wejście na główny może być akceleratorem potężnym, patrząc na hype i wyceny na Allegro czy Inpost w Amsterdamie.
  • Re: Porażka Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    spółka jest dobra. Wiecznie nie będzie muliła. Pierwsze jaskółki pojawią się jak zaczną spływać przychody z nowych umów.
  • Re: Porażka Autor: ddc88 [89.70.1.*]
    Potrzymam to jeszcze do końca roku i albo w lewo albo w prawo.
  • Re: Porażka Autor: ~is [79.185.65.*]
    Może będą jakieś wzrosty pod wyniki IV kw. 2021r......?
  • Re: Porażka Autor: ~GIGI [80.55.93.*]
    weżcie sprzedajcie od razu, ja przyjmie pakieciki

• Re: Porażka Autor: ~Opala [85.221.143.*]
    Szacunki już były więc wzrostu pod wyniki nie będzie, ale spółka w końcu zaskoczy wszystkich wynikami, a wtedy kurs dynamicznie wzrośnie. Cierpliwość popłaca.
  • Re: Porażka Autor: ~racjonalista_znany [78.11.195.*]
    Właśnie dzięki osobom z podejściem "nie rośnie, więc uciekam na covidówki" kurs się osuwa, a ja chętnie zwiększam swój pakiet.
  • Re: Porażka Autor: ddc88 [176.221.122.*]
    Nikt tu nie mówi o żadnych covidówkach. Jestem tu od czerwca i w tym czasie perła tylko spada. Chyba przyznasz, że to jest trochę czasu i mam prawo się lekko niepokoić
  • Re: Porażka Autor: ~Pnt [77.115.32.*]
    Haha. To jest nic mistrzu, cierpliwości nie masz za grosz i chyba nigdy nie inwestowałeś.
  • Re: Porażka Autor: ~Opala [85.221.143.*]
    Kupiłem tak Pragme Faktoring - po 17 później usrednialem i dokupywalem niżej aż jeszcze poniżej 9 zł, ale że spółka się rozwijała mocno to cierpliwie czekałem i w zeszłym roku sprzedałem z ponad 200%zyskiem. Tutaj też się doczekamy poziomów dużo wyższych
[x]
POINTPACK 0,00% 12,90 2026-05-14 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.