• bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: ~fioo [83.11.80.*]
    Czekam aż resztkę ode mnie odkupisz :))
  • Re: bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Hehe pajacu. Nigdy ani na MCI ani na PLI nie napisałeś nic sensownego bo twoja IQ ci na to nie pozwala. Ty ode mnie odkupisz, ale jeszcze nie teraz bo 35% zysku to stanowczo za mało jak na taką spółkę.

Miszcz bankiera co kupił w dołku i teraz sprzedał na górce :)
    Jak tam kurs MCI, jak PEM melepeto inwestycyjna?

• Re: bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: ~fioo [83.11.80.*]
    Dnia 2021-01-27 o godz. 10:11 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > Hehe pajacu. Nigdy ani na MCI ani na PLI nie napisałeś nic sensownego bo twoja IQ ci na to nie pozwala. Ty ode mnie odkupisz,

Nocna zmiana ci rozum odebrała ?!
    Ilość postów moich do twoich, w trollowaniu jesteś mistrz

• Re: bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Polecam głupolu sprawdzić co to trollowanie bo nie rozumiesz słów których używasz!!!
  • Re: bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: ~TissaiaDeVries [185.12.21.*]
    Toście se chłopaki pogadali...

Od kilku dni w kółko takie pierdoły na forum i bluzgi.

A czy tak trudno zauważyć że Netflix Blood Origin zapowiedział (dlaczego PLI nie dało jeszcze komunikatu?), a Bagins na fb zasugerował wprost i nie wprost (specyficznym "uhahaniem się" przy komentowaniu postów) ze będzie jakiś film w zw. z Medium i Twardowskim (gdyby nie dżuma ten miał ponoć ruszyć w 2020).

Poczytać można tylko kto większym pajacem jest, jakieś fakaj dydy (wtf ?) i jakieś personalne zatargi z innych spółek.
  • Re: bladoczerwony1972, kiedy na stróżówce płacą ? Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    cyt
    ''A czy tak trudno zauważyć że Netflix Blood Origin zapowiedział (dlaczego PLI nie dało jeszcze komunikatu?),''
    jest to bezpośrednio związane z opóźnieniem sezonu 2 witchera
    >>>pewna część musi być skończona aby kolejna rzecz została klepnięta
    gdyby nie te kilka miesięcy poślizgu już byłby komunikat...
    @TissaiaDeVries
    Kolego sympatyczny twoje uwagi są jak najbardziej słuszne, tylko że pomyliłeś się co do jednego. To nie są żadne personalne zatargi z innych spółek, tylko nazywanie po imieniu gościa, który i tu ( co można przeczytać i na innej spółce) nigdy nie napisał nic sensownego. Przecież można się zgadzać lub nie z indywidualną oceną spółki, natomiast posty typu naganiacze, barany itd itd wymagają zdecydowanej postawy. I tak też uczyniłem....
    Może faktycznie najlepszym sposobem będzie olanie takiego typa, a niech sobie pisze... Zniknie z forum gdy kurs nie pozwoli mu wyjść z nory by robić to co robi. Inna sprawa, że normalny człowiek ( nie troll, czy jakoś inaczej skrzywdzony na GPW) nawet jeśli ma rację nie śmiałby się z czyjejś błędnej decyzji i potencjalnej lub realnej straty kapitału.
    To są podstawo wartości jednak jak widać nie dla wszystkich!
    Serdeczności!
    Ja nie ale zapewne ktoś inny odkupił. Adios pomidory...

Jeszcze w sobotę tak z 4h wybiegania zrobić w pierwszym zakresie i cały tydzień skończy się kuligiem w niedzielę. Piękny to będzie tydzień :)
[x]
PLATIGE -3,20% 10,60 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.