Powiedziałbym że ktoś to zebrał i teraz podbija, gdyby nie fakt że jakieś 80-90 proc. obrotu w ostatnich miesiăcach to popyt ode mnie. Teraz już nie dokładam tylko dlatego żeby nie przekroczyć progu. średnia w okolicach 70 gr. Temat wg mnie niedoceniany, ale o tym było już we wcześniejszych wpisach więc nie będę się powtarzać. Moje akcje zakopane. Miałem obawy czy niee zaniżają celowow po ewentualny wykup mniejszościowych. Teraz mam nadzieję na ruch w okolice 1.5-2.0
Wykup mija się z celem. Po co wchodzić na giełde żeby zaraz wykupywać. Raczej małe prawdopodobne. Spółka ma przed sobą moim zdaniem dobry okres co widać po wynikach.. 2zł tutaj to jest w ciągu 2 sesji jak by ktoś chciał...
Nawet na takim bananie jak new connect są jakieś obowiązki informacyjne, poza tym ludzie patrzą zarządowi na ręce - pożyczki od spółki, itp. Swoje zebrali z nc wiele lat temu - 1.5 mln pln. Często bywało że jak spółka łapała wiatr w żagle, a tak teraz wygląda mjneral, ktoś wpadał na pomysł delistingu. przerabiam to m.in. na ekiosku. To dołowanie było trochę nienaturalne, stąd rozważałem różne scenariusze ( ewentualne wezwanie to był jeden z tropów).