• ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~bbb [83.30.9.*]
    buhahahahaaha ale jaja na bananie wszystko możliwe
  • Rozwój Autor: ~Nx [83.10.122.*]
    Powtórzę się:

Panie wybicie z trendu spadkowego średnioterminowego, przy fajnym wolumenie, zachowanie trendu wzrostowego długoterminowego, prawie 2 zł przy dwóch rynkach, teraz wejscie na trzeci rynek Turecki. Kogo mydlisz? Rynek zauważył i ssie. Tu można zostać na peronie.

Ktoś wyliczył ile akcji poszło na słupy około, 5 mln, żeby sprzedać taką ilośc musi być korba na 3 zł- to w oli spekulacji

Ja licze akurat na ujawnienie się kogoś/funda.

2 zł należy sie jak psu buda, tak podsumowując
  • Re: Rozwój Autor: ~Nx2 [46.204.19.*]
    Nx będziesz w każdym temacie powtarzać te bzdury? @ złote się należy, a niby za co, widziałeś ostatnie raporty kwartalne? Poczekaj na wyniki za 4Q, zobaczymy ile ludzi ubiorą tym razem i ile dni będzie pikować po szacunkach. Tu fruneło latem na 2 złote,m by w grudniu skończyć prawie na 60 groszach. Mityczny gruby wyleszczał?
  • Re: Rozwój Autor: ~Nx [5.173.97.*]
    Nie wiem, skąd te pomówienie, moje posty znajdziesz jeszcze przed wzrostami, Ja ryzykuję, i czekam właśnie na Q4 ponieważ, nasz prezio podał w komunikacie przy raporcie Q3 - co następuje: Projekty nie zostały zakończone ponieważ wraz z Covid19 (największą głupotą świata od Komunizmu) mają opóźnienia i nie zostały one zaksięgowane.

Chyba proste nie dokończyli roboty nie ma kasy. Dokończyli w kolejnym kwartale, zaksięgowali.

I nie wiem czemu atakujesz mnie, gdy ja zwracam uwagę na to, że to nie są te infa, które powinny być. Czekam na Fundusz/kogos kto się ujawni po tych pakietówkach. Na razie nie podoba mi się, iż na słupy poszło blisko 5 mln akcji. No i oczekuję inf bo nie jednego na kwotę około 10 mln w tym kwartale, mija miesiąc i mamy na razie 600 k na cały rok, 30 k euro w Turcji ( notabene bardzo ważne, bo to nowy rynek) , oraz teraz awaryjne 350 k.

Także, biorąc pod uwagę w/w oczekuję to około 3 zł. może się mylę

• Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~bartek [88.156.128.*]
    Żebraj o nasze trollu! Buhahaha
  • Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~Leszcz [185.234.234.*]
    Umowa w Turcji.
    Kilka miesięcy temu zadałem pytanie czy Polman wejdzie na rynek Rosyjski.Wszedl na Turecki i ktoś ma jeszcze wątpliwości. Po ile był Columbus 2 lata temu lub Geotrans. A gdzie może być Polman skoro wchodzi na takie rynki. Pomyślcie a nie piszcie bzdur.
  • Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~GdzieJestKumaty [46.204.19.*]
    Powiedz to tym co kupili po 1,75 w wakacje. The Perła.
  • Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~bartek [88.156.128.*]
    Niebawem zdecydują czy zejść z haka czy jechać z nami wyżej. A co powiesz tym co brali po 60 gr i niżej? The Perła.
  • Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~jaro [194.29.180.*]
    Myślę że poziom 1.75 to szybciutko osiągniemy.
  • Re: ta jazda była pod tą umowę za kilka set tyś ? Autor: ~Lewy [5.173.161.*]
    Za długo to stało żeby się zatrzymało, albo w jedną albo w drugą. Na pewno nie jak dotychczas
[x]
POLMAN -6,19% 0,39 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.