• Czekolady All Nutrition Autor: ~Longterm [83.22.99.*]
    Od wczoraj w sprzedaży kolejna nowość, czekolady All Nutrition z dużą zawartością białka, 4 smaki. Lawina marketingowa ruszyła na fb. Kokejny potencjał do wzrostu przychodów i zysków.

https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Protein_Chocolate-opis39785.html?device=m&gclid=Cj0KCQiAmL-ABhDFARIsAKywVadPu8bMBeqjIs1TfpU_EDN2EYROzkSraoRJNWnCpfD9oHEYEWiCxhUaAss4EALw_wcB
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.156.*]
    Ten produkt jest w sprzedaży od marca 2019. Wystarczy przeczytać najstarsze opinie. Nie podejrzewam spółki o antydatowanie wpisów, ponadto licznik wskazuje na prawie 17 tysięcy nabytych produktów, w przypadku wprowadzenia do sklepu nowości licznik pojawia się dopiero po kilku dniach, po tygodniu. Też myślałem, że to coś nowego, ale niestety. Nowością są przekąski Tarczyńskiego, ale to pomijalne itemy.
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~enter [37.47.75.*]
    pokręciłeś z tymi czekoladami snując do tego spiskowe teorie :-) :-) :-)

ale rozumiem, bo jest tyle nowych ofert

te czekolady masz rację, że są długo, ale teraz jest ich dodatkowa nowa wersja - bez laktozy
    stąd jest to niezaprzeczalnie nowość i w to idzie reklama, tamta poprzednia wersja też jest
    Wszystko jasne, pomyliłem się, dziękuję za poprawienie mnie. To jest właściwy link do tej bez laktozy:
    https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Protein_Chocolate_Lactose_Free-opis41054.html
    Jeszcze bez opinii, bez licznika, natomiast kosztuje złotówkę więcej tzn. 15 zł za 100g. I widziałem na Facebooku wpis promujący z konkursem z nagrodami.
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: neuromachine [178.43.74.*]
    Ciekawe ile nowych produktów wprowadzili w Q4 2020. W ostatnim raporcie była mowa o 16 nowych produktach marki własnej wprowadzonych w Q3.
    Ile to nie wiem, natomiast hitem wprowadzonym w q4 jest krem nutlove crispy cookie (coś a la oreo), prawie 11 tysięcy na liczniku sklepowym od połowy grudnia.
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~Poldek [89.64.48.*]
    Jadłem go, dobry.
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~rare [37.47.75.*]
    A ja skandal bo mam w domu ale jeszcze nie otwarty. Z tej serii to hitem obłędnym jest Coco Crunch i Nut Love Crunch. Można je razem kupić w zestawie. Inny hit dla mnie to migdały w białej czekoladzie z cynamonem, myślałem że to połączenie nie będzie najlepsze a jest mega. Może trzeba stworzyć posta na naszym forum o ulubionych produktach? :-)
    Oo chyba przegapiłem te migdały z cynamonem gdzieś. Podlinkujesz?
    Albo spróbuję sam poszukać.
    Wkrótce planuję kolejne zakupy :)
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~rare [37.47.75.*]
    https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Nutlove_Wholenuts_-_Migda%C5%82y_W_Bia%C5%82ej_Czekoladzie_I_Cynamonie-opis41005.html
    No to tego nie widziałem, dzięki.
    Kupię parę rzeczy, akurat darmowa dostawa będzie.
  • Re: Czekolady All Nutrition Autor: ~Longterm [85.14.70.*]
    Coco crunch ma 224tyś na liczniku!! To jest prawie 7mln zł tylko za ten jeden smak.
[x]
SFD 1,43% 2,84 2026-05-13 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.