Od wczoraj w sprzedaży kolejna nowość, czekolady All Nutrition z dużą zawartością białka, 4 smaki. Lawina marketingowa ruszyła na fb. Kokejny potencjał do wzrostu przychodów i zysków.
Ten produkt jest w sprzedaży od marca 2019. Wystarczy przeczytać najstarsze opinie. Nie podejrzewam spółki o antydatowanie wpisów, ponadto licznik wskazuje na prawie 17 tysięcy nabytych produktów, w przypadku wprowadzenia do sklepu nowości licznik pojawia się dopiero po kilku dniach, po tygodniu. Też myślałem, że to coś nowego, ale niestety. Nowością są przekąski Tarczyńskiego, ale to pomijalne itemy.
pokręciłeś z tymi czekoladami snując do tego spiskowe teorie :-) :-) :-)
ale rozumiem, bo jest tyle nowych ofert
te czekolady masz rację, że są długo, ale teraz jest ich dodatkowa nowa wersja - bez laktozy stąd jest to niezaprzeczalnie nowość i w to idzie reklama, tamta poprzednia wersja też jest
Wszystko jasne, pomyliłem się, dziękuję za poprawienie mnie. To jest właściwy link do tej bez laktozy:
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Protein_Chocolate_Lactose_Free-opis41054.html
Jeszcze bez opinii, bez licznika, natomiast kosztuje złotówkę więcej tzn. 15 zł za 100g. I widziałem na Facebooku wpis promujący z konkursem z nagrodami.
Ile to nie wiem, natomiast hitem wprowadzonym w q4 jest krem nutlove crispy cookie (coś a la oreo), prawie 11 tysięcy na liczniku sklepowym od połowy grudnia.
A ja skandal bo mam w domu ale jeszcze nie otwarty. Z tej serii to hitem obłędnym jest Coco Crunch i Nut Love Crunch. Można je razem kupić w zestawie. Inny hit dla mnie to migdały w białej czekoladzie z cynamonem, myślałem że to połączenie nie będzie najlepsze a jest mega. Może trzeba stworzyć posta na naszym forum o ulubionych produktach? :-)