Dnia 2021-01-26 o godz. 13:21 ~Juras napisał(a): > jak nie mam , jak mam powoli stopniowo zbliżam się już do pakietu kontrolnego > > Jak myślicie co dziś jeszcze będzie ? > jakiś ruch ? > > Wczoraj było lekko w górę , to może dziś hmmm,... > też w górę
Ty to masz co najwyżej pakiet kontrolny nad nietrzymaniem kloca,czyli tzw. Srakostop :-).
Dnia 2021-01-26 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-26 o godz. 13:21 ~Juras napisał(a): > > jak nie mam , jak mam powoli stopniowo zbliżam się już do pakietu kontrolnego > > > > Jak myślicie co dziś jeszcze będzie ? > > jakiś ruch ? > > > > Wczoraj było lekko w górę , to może dziś hmmm,... > > też w górę > > Ty to masz co najwyżej pakiet kontrolny nad nietrzymaniem kloca,czyli tzw. Srakostop :-).
i mimo flauty na snw , wc ... w doskonałej formie , że aż zazdrość bierze, taaakie poczucie humoru, czarnego a raczej ,.... brązowego humoru
powtarzam raz jeszcze, nie ważne jak wyglada sytuacja z kursem. Ważne ze lata temu zostałes przeorany przez buchaja i do dziś nie możesz sie otrząsnąć.
Przed raportem wypuszą espi tp bedziesz kupowal za +30. Myslisz ze dlaczego naganiacz spadkowy ds caly czas trzyma10k akcji mimo ze od 4zl wieszczy 2zł? Bo sie boi ze mu pociąg odjedzie, a w rzeczywistosci i tak pewnie skupuje za 3
Dnia 2021-01-26 o godz. 14:45 ~ja napisał(a): > Przed raportem wypuszą espi tp bedziesz kupowal za +30. Myslisz ze dlaczego naganiacz spadkowy ds caly czas trzyma10k akcji mimo ze od 4zl wieszczy 2zł? Bo sie boi ze mu pociąg odjedzie, a w rzeczywistosci i tak pewnie skupuje za 3
znamy już te "pociągi pod specjalnym nadzorem" rodziny , grupy trzymającej władze itp . te startujące rakiety, petardy, napięte łuki, struny itp.
Juras pisał , że po wczorajszych 'wzrostach' dziś poprawka , a tu się zanosi na odbicie w drugą stronę