• akcjonariat Autor: ~red [77.45.45.*]
    Jak tutaj jest stabilny akcjonariat to ja jestem ksiądz
  • Re: akcjonariat Autor: ~kraw [178.43.165.*]
    Dokładnie , wczoraj zebrali 20 k akcji po 34 zł a dzisiaj wyrzucają po 31 ,załamka
  • Re: akcjonariat Autor: ~Anavrin [31.60.157.*]
    Po wybiciu z trójkąta, korekta musi być.
  • Re: akcjonariat Autor: ~red [77.45.45.*]
    Ten wspaniały akcjonariat poprzednio naśladował Biomed a teraz Inno. Nie ma zupełnie własnego zdania i to jest główny problem
  • Re: akcjonariat Autor: ~wojtek [89.64.20.*]
    Dnia 2021-01-26 o godz. 11:12 ~kraw napisał(a):
    > Dokładnie , wczoraj zebrali 20 k akcji po 34 zł a dzisiaj wyrzucają po 31 ,załamka

nikt nic nie zbierał. to zwykłe przewalanie akcji i wciąganie .naiwniaków. Zresztą widać to samo od miesięcy.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Dirgen [77.254.240.*]
    Zaraz zaraz, nikt nic nie zbierał tylko przerzucili z wora do wora, czyli rozumiem że tych akcji nie mają, tak? Mają po 30-34zl i z pewnością na tym stracą, tak? Miał być zrobiony ruch, bo praktycznie zamarł i dzisiaj widać, że pomogło, a zbieranie jets dalej. Jak obroty znowu zamra, czytaj kto nie wytrzyma to sprzeda z owu będzie podbitka, może nawet do 40zl i dalsze trzepanie leszcza. A jak będzie odpowiednia ilość zebrana będzie poziom XXX, ale to melodia przyszłości.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Dario [88.156.132.*]
    Analogia z kursem Inno-Gene jest wręcz porażająca. Bez wątpienia obie spółki rozgrywa ta sama szulernia
  • Re: akcjonariat Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Rozsądnie dedukujesz. Wystarczy popatrzeć na Polmana. Tam na poziomach poniżej 0,7 też leszcz oddawał, a ja sobie pozbierałem. A dzisiaj po ESPI dochodzimy do 1, 0. Wystarczył niecały miesiąc cierpliwości. Podobnie na RDG.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Laszlo [5.172.236.*]
    obserwować nie bajtlować.... CDP wyznacza kierunek....cdn..
  • Re: akcjonariat Autor: ~wojtek [89.64.20.*]
    Dnia 2021-01-26 o godz. 11:33 ~Dirgen napisał(a):

Dnia 2021-01-26 o godz. 11:33 ~Dirgen napisał(a):
    > Zaraz zaraz, nikt nic nie zbierał tylko przerzucili z wora do wora, czyli rozumiem że tych akcji nie mają, tak? Mają po 30-34zl i z pewnością na tym stracą, tak? Miał być zrobiony ruch, bo praktycznie zamarł i dzisiaj widać, że pomogło, a zbieranie jets dalej. Jak obroty znowu zamra, czytaj kto nie wytrzyma to sprzeda z owu będzie podbitka, może nawet do 40zl i dalsze trzepanie leszcza. A jak będzie odpowiednia ilość zebrana będzie poziom XXX, ale to melodia przyszłości.

chyba za bardzo nie rozumiesz metodologii filtrowania ulicy. nie graj tu lepiej bo stracisz.
[x]
BIOMAXIMA -0,38% 10,40 2026-06-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.